Petintrideseto Martinovanje v Semiču

14.11.2022 | 14:00

Petintrideseto Martinovanje v Semiču
Petintrideseto Martinovanje v Semiču

Semiška pokrajina nas s svojo lepoto očara tudi v mesecu novembru. Semiška jesenska prireditev Praznovanje jeseni je zato posvečena naravi, njenim dobrotam in pridelkom. Obogatena je z različnimi predavanji in seminarji, obiskovalci pa se lahko poveselijo ob točenju mladega vina – martinovanju. 

V soboto so semiški vinogradniki v hotelu Smuk podelili priznanja diplome za ocenjeno vino na 35 Martinovanju v Semiču. Podelili so tudi odlikovanja za prvake sort in kletarja leta - prejela ga je vinska klet Lipec Kal Semič, naziv šampiona ocenjevanja pa vina Murgelj, Prečna, Novo mesto.

B. V.

Zvočni zapisi

Ivan Bukovec, predsednik Društva vinogradnikov Semič

Galerija

_Zsemic (01), _Zsemic__01_
_Zsemic (02), _Zsemic__02_
_Zsemic (03), _Zsemic__03_
_Zsemic (04), _Zsemic__04_
_Zsemic (05), _Zsemic__05_
_Zsemic (06), _Zsemic__06_
_Zsemic (07), _Zsemic__07_
_Zsemic (08), _Zsemic__08_
_Zsemic (09), _Zsemic__09_
_Zsemic (10), _Zsemic__10_
_Zsemic (11), _Zsemic__11_
_Zsemic (12), _Zsemic__12_
_Zsemic (13), _Zsemic__13_
_Zsemic (14), _Zsemic__14_
_Zsemic (15), _Zsemic__15_
_Zsemic (16), _Zsemic__16_
_Zsemic (17), _Zsemic__17_
_Zsemic (18), _Zsemic__18_
_Zsemic (19), _Zsemic__19_
_Zsemic (20), _Zsemic__20_
_Zsemic (21), _Zsemic__21_
_Zsemic (22), _Zsemic__22_
_Zsemic (23), _Zsemic__23_
_Zsemic (24), _Zsemic__24_
_Zsemic (25), _Zsemic__25_
_Zsemic (26), _Zsemic__26_
_Zsemic (27), _Zsemic__27_
_Zsemic (28), _Zsemic__28_
_Zsemic (29), _Zsemic__29_
_Zsemic (30), _Zsemic__30_
_Zsemic (31), _Zsemic__31_
_Zsemic (32), _Zsemic__32_
_Zsemic (33), _Zsemic__33_
_Zsemic (34), _Zsemic__34_
_Zsemic (35), _Zsemic__35_
_Zsemic (36), _Zsemic__36_
@@@_Zsemic__37_
_Zsemic__38_
_Zsemic__39_
_Zsemic__40_
_Zsemic__41_
_Zsemic__42_
_Zsemic__43_
_Zsemic__44_
_Zsemic__45_
_Zsemic__46_
_Zsemic__47_
_Zsemic__48_
_Zsemic__49_
_Zsemic__50_
_Zsemic__51_
_Zsemic__52_

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava