Pet medalj na državnem prvenstvu za Fight Club Shony

14.11.2022 | 10:20

Pet medalj na državnem prvenstvu za Fight Club Shony

Za nami je zopet pester vikend. V soboto so naši člani nastopili na državnem prvenstvu do 21 let, v nedeljo je glavni trener kluba opravil že tretje letošnje predavanje za trenerje Karate zveze Slovenije.

Slovenske Konjice so v soboto gostile najboljše slovenske karateiste na državnem prvenstvu do 21 let, kjer je nastopilo 343 tekmovalcev iz 43 klubov. Za Fight Club Shony je nastopilo 7 tekmovalcev, ki osvojili eno zlato (Ela Petan, borbe mladinke do 53kg), eno srebrno (Iva Glogovšek, borbe U10 nad 35kg) in tri bronaste medalje (Dejan Debelak (borbe U21 do 75kg), Luka Dimčič (borbe U10 do 35kg) in Tia Libenšek (borbe U14 do 40kg)). 5. mesti sta osvojili Leni Bizjak (borbe U12 nad 40kg) in Saša Petković (borbe U18 nad 59kg)). Veseli smo, da naš podmaldek začenja svojo tekmovalno pot in da mladi beležijo prve zmage ter pridobivajo uvodne borbene izkušnje. Vsem nastopajočim iskreno čestitamo.

V nedeljo je trener kluba, Sašo Vaš, po dveh oktobrskih predavanjih licenciranja trenerjev 1. in 2. stopnje, v Ljubljani opravil 5 urno predavanje "Metodika učenja športne borbe" v sklopu usposabljanja trenerjev 1 stopnje.

Prihajajočo soboto Karate zveza Slovenije organizira mednarodno tekmovanje Slovenija Open, na katerem bosta v sklopu priprave na evropsko prvenstvo 2023, nastopila Ela Petan in Dejan Debelak.

Športni pozdrav,

Fight Club Shony

Galerija

_zzshony (1)
_zzshony (2)
_zzshony (3)
_zzshony (4)
_zzshony (5)
_zzshony (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava