Višja strokovna šola Brežice podelila diplome petnajstim novim ekonomistom

28.10.2022 | 10:50

Katalin Makadi in  Ajdin Ibrič z ravnateljico VSŠ Hermino Vučajnk Šarić in direktorico SIC Brežice dr. Mojco Tomažin

Katalin Makadi in Ajdin Ibrič z ravnateljico VSŠ Hermino Vučajnk Šarić in direktorico SIC Brežice dr. Mojco Tomažin

V okviru prireditev brežiškega oktobra je Višja strokovna šola Brežice v prazničnem vzdušju šolske avle že trinajstič podelila diplome novim diplomantom. Tokrat si je naziv ekonomist prislužilo petnajst novih diplomantov, ki so poleg diplom prejeli še certifikate s popisom vseh pridobljenih kompetenc. Priložnostni kulturni program je pripravila Mileva Kralj Buzeti z dijakinjami iz 3. Av oddelka, za sceno so poskrbele Vesna Kermc, Lidija Vogrin in Mojca Ogorelc, prireditev pa je z povezovala Staša Omerzel.

Na začetku je zbrane v imenu celotnega predavateljskega zbora nagovorila ravnateljica Višje strokovne šole Hermina Vučajnk Šarić. Povedala je, da je na VSŠ Brežice od njene ustanovitve pred 22-imi leti diplomiralo že 774 študentov . Tokrat se je diplomantom pridružilo še osem rednih in sedem izrednih študentov. Po čestitki in zahvali vsem, ki so soustvarjali uspeh diplomantov, je poudarila pomen praktično uporabnega znanja, ki se prav hitro izkaže v zelo različnih delovnih procesih. Spregovorila je tudi o pomenu medosebnih odnosov, ki se kažejo v skrbi za vsakega študenta posebej.

Zbranim diplomantom je čestitala tudi direktorica SIC Brežice dr. Mojca Tomažin. Spregovorila je o pomenu vseživljenjskega učenja in zbrane diplomante povabila, da tudi vnaprej sodelujejo s šolo kot delodajalci, mentorji, poslovni partnerji ali pa morda tudi prihodnji sodelavci.

Nova generacija diplomantov VSŠ Brežice

Nova generacija diplomantov VSŠ Brežice

V imenu vseh prejemnikov diplom se je zahvalila izredna študentka Katalin Makadi. V zelo čustvenem in duhovitem nagovoru je povedala, da je kot študentka imela zelo veliko podporo družine, sošolcev in predavateljev, ki so si vedno vzeli čas zanjo. Brez te podpore ji ne bi uspelo, je dodala in povedala, da že študira na novi fakulteti, kot tudi veliko ostalih diplomantov. Marsikomu je nadaljnji študij omogočilo podjetje, kjer so opravljali prakso.

Ravnateljica Hermina Vučajnk Šarić in direktorica dr. Mojca Tomažin sta v nadaljevanju svečano podelili diplome. Novi ekonomisti so postali Maja Unetič, Primož Bogovič, Tina Germovšek, Simona Rožman, Kornelija Urbanč, Bojan Kostevc, Aleksandar Živković, Anja Resnik, Matej Zupančič, Katalin Makadi, David Saviozzi, Špela Račič, Klavdija Trefalt, Ajdin Ibrić in Jurij Šerbec. Posebno pohvalo in knjižno nagrado za najboljšega rednega študenta je prejel Ajdin Ibrić, za najboljšo izredno študentko pa Katalin Makadi.

Predavateljski zbor in ostali člani VSŠ in SIC Brežice so na svoje diplomante zelo ponosni, saj so iskani na trgu dela in tako pri svojem delu kot pri nadaljnjem študiju zelo uspešni.

Za VSŠ Brežice: mag. Metka Galič

Galerija

_zzbrezice (01), _zzbrezice__01_
_zzbrezice (02), _zzbrezice__02_
_zzbrezice (03), _zzbrezice__03_
_zzbrezice (04), _zzbrezice__04_
_zzbrezice (05), _zzbrezice__05_
_zzbrezice (06), _zzbrezice__06_
_zzbrezice (07), _zzbrezice__07_
_zzbrezice (08), _zzbrezice__08_
_zzbrezice (09), _zzbrezice__09_
_zzbrezice (10), _zzbrezice__10_
_zzbrezice (11), _zzbrezice__11_
_zzbrezice (12), _zzbrezice__12_
_zzbrezice (13), _zzbrezice__13_
_zzbrezice (14), _zzbrezice__14_
_zzbrezice (15), _zzbrezice__15_
_zzbrezice (16), _zzbrezice__16_
_zzbrezice (17), _zzbrezice__17_
_zzbrezice (18), _zzbrezice__18_
_zzbrezice (19), _zzbrezice__19_
_zzbrezice (20), _zzbrezice__20_
_zzbrezice (21), _zzbrezice__21_
_zzbrezice (22), _zzbrezice__22_
_zzbrezice (23), _zzbrezice__23_
_zzbrezice (24), _zzbrezice__24_
@@@_zzbrezice__25_
_zzbrezice__26_
_zzbrezice__27_
_zzbrezice__28_
_zzbrezice__29_
_zzbrezice__30_
_zzbrezice__31_

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava