Dekliščina na radiu Aktual: Presenečenje uspelo!

16.9.2022 | 14:45

Vanjo so pripeljali v studio radia Aktual z zavezanimi očmi. (fotke še spodaj v fotogaleriji)

Vanjo so pripeljali v studio radia Aktual z zavezanimi očmi. (fotke še spodaj v fotogaleriji)

Vanja je zapela refren pesmi Kraljica noči in to zelo dobro, kaj dobro, odlično!

Vanja je zapela refren pesmi Kraljica noči in to zelo dobro, kaj dobro, odlično!

Kadar se združita dobra ideja poslušalcev in ekipa radia Aktual, ki je takoj pripravljena na vsako potegavščino, potem studio radia Aktual poka od pozitivne energije in napetosti. Tako je bilo tudi v petek, ko je redno poslušalko radia Aktual Vanjo Žulič pripeljal z zavezanimi očmi njen brat. Vanja je vedela samo, da je ta obisk del presenečenja, ki so si ga zamislile njene prijateljice, ki so pripravile dekliščino.

Vanja pripoveduje: »Dobila sem kuverto, v kateri je pisalo, da moram biti v petek ob osmih pripravljena na izziv, na izlet v neznano. Da me pride iskat voznik. Imam devetmesečno punčko Gajo, ki sem jo zaupala mami in pome je prišel kar moj brat Gašper. Živim v Trnovcu, v občini Sevnica. Odpeljala sva se proti Ljubljani, med potjo mi je zavezal oči. Mislila sem, da me bo peljal v prijateljičin lokal ali kaj podobnega, spraševala pa nisem nič, ker imam strašno rada presenečenja. Težko me je presenetiti, ker vse uganem, no, tega pa nisem. Mojo dekliščino pripravlja kar 22 prijateljic. Prepustila se bom njihovim rokam. Tako, kot sem se danes.

Dokler nisem prišla v studio radia Aktual, nisem imela pojma, kaj se dogaja, v studiu so mi sneli prevezo in vse se je pobliskalo od svetlobe. Radio Aktual poslušam ves čas, tudi moje punce ga obožujejo, zato so se domislile tega res posrečenega presenečenja. Ko sem se z njimi pogovarjala v etru, so mi pritekle solze, tako sem bila ganjena.

Klemen Bunderla se je še posebej potrudil, preoblekel se je v policista, najbrž zato, ker sem dekleta izrecno prosila, naj mi ne pripeljejo striptizerja. No, pa saj se tudi Klemen ni kaj posebej izkazal. (smeh)

V studiu sem se počutila zelo dobrodošlo, tudi, ko sem zapela refren pesmi Kraljica noči, nisem imela nič treme. O tem presenečenju bom zagotovo pripovedovala svojim vnukom!«

Kot vidite, je Aktualovcem presenečenje uspelo, bodoči nevesti so polepšali dan, ki si ga bo zapomnila za vedno. Jure Ličen, Mojca Gornik in Klemen Bunderla so se potrudili, da se je Vanja v studiu radia Aktual počutila domače in sproščeno. In bo zagotovo njegova redna poslušalka še naprej.

A. S.

Galerija

Presenečenje je bilo popolno, Vanja je bila navdušena!
Vanjo so pripeljali v studio radia Aktual z zavezanimi očmi.
Mojca, Jure in Klemen so poskrbeli, da se je Vanja počutila dobrodošlo, domače in sproščeno.
Vanja je zapela refren pesmi Kraljica noči in to zelo dobro, kaj dobro, odlično!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava