Ekipa filma GAJIN SVET 2 prihaja v Novo mesto

8.9.2022 | 11:20

Ekipa filma GAJIN SVET 2 prihaja v Novo mesto
Ekipa filma GAJIN SVET 2 prihaja v Novo mesto
Ekipa filma GAJIN SVET 2 prihaja v Novo mesto
Ekipa filma GAJIN SVET 2 prihaja v Novo mesto

Družinska romantična komedija GAJIN SVET 2 tudi v novomeškem kinu CINEPLEXX

Po štirih letih se na velika platna v Cineplexx kina vrnila navihana najstnica Gaja v nadaljevanju družinske romantične komedije z naslov Gajin svet 2. Film je ponovno nastal pod taktirko režiserja Petra Bratuše, z odlično igralsko zasedbo. Poleg Ume Štader kot Gaje Ravnikar in Eneja Černeta Berčiča kot Gajinega prijatelja Matica, v filmu igrajo še: Sebastian Cavazza kot oče Peter in Jana Zupančič kot mama Nina, Primož Pirnat kot družinski prijatelj Gregor, Ajda Smrekar  kot Gajina učiteljica saksofona Ema in Lotos Vincenc Šparovec kot višji inšpektor Hace. Vrnila sta se tudi mladi Neža Smolinsky kot Gajina sestra Tea in Gitica Jakopin kot njena prijateljica Daša. Pridružujejo pa se jim tudi Jurij Zrnec, Bojan Emeršič, Matej Zemljič, Katarina Čas, Gregor Čušin, Marinka Štern, Teja Glažar, Miha Brajnik, Jernej Kogovšek, Katja Ogrin, Jernej Markelj in Vital Deu.

Filmska ekipa bo v soboto, 10. septembra, ob 18. uri obiskala novomeški kino Cineplexx v okviru Cineplexx kino turneje. Obisk POSEBNE PROJEKCIJE GAJIN SVET 2 so že potrdili igralci: Uma Štader, Enej Černe Berčič, Neža Smolinsky, Matej Zemljič, Katja Ogrin, režiser Peter Bratuša in scenaristka Špela Levičnik Oblak.

Po filmski predstavi bo ekipa na voljo za avtograme in fotografiranje.

Na posebni projekciji bo otroke razveselila legendarna pijača ORA ter pašteta ARGETA Junior.

Nakup vstopnic na: https://bit.ly/3wwyQXL

O FILMU GAJIN SVET 2

Štirinajstletna Gaja, ki živi v ločeni družini, se sooči z nevoščljivimi sošolci, doživi vdor v osebni profil na družabnem omrežju in spozna, kaj pomeni pravo prijateljstvo. Kljub temu, da so počitnice in se z očetom in najstniško sestro Teo odpelje v kamp na morje, se dopust še ne začne. S pomočjo svojega prijatelja Matica in policijskega inšpektorja reši lastnika bara pred izsiljevalci, spet poveže družino in s pomočjo prijateljev, mame in učiteljice saksofona Eme, osreči tudi očeta.

Gajin svet 2 nadaljuje uspešnico iz leta 2018 (Gajin svet), vendar je drugi del zasnovan samostojno. Z zanimanjem ga bodo lahko gledali tako tisti, ki so si ogledali prvi del kot tudi vsi, ki se bodo prvič spoznali z Gajo in njenim svetom. Gajin svet 2 prinaša zgodbo, ki obravnava pogoste probleme, ki jih srečujemo v današnjem času kot sta ločitev staršev in nevarnosti svetovnega spleta. Nagovarja tako najstnike, kot tudi njihove starše.

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava