Jure Godler: Bodo gledalci opazili, da je moja koža izgubila volumen in predvsem gostoto?

8.9.2022 | 10:50

Jure Godler: Bodo gledalci opazili, da je moja koža izgubila volumen in predvsem gostoto?
Jure Godler: Bodo gledalci opazili, da je moja koža izgubila volumen in predvsem gostoto?

Tudi to jesen se na Planet vrača priljubljena satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki bo že 16. sezona po vrsti. Premierni del oddaje bo na Planetu v petek, 9. septembra, po oddaji Exatlon Slovenija.

V petek, 9. septembra, se na Planet že s 16. sezono vrača satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem. Oddaja, ki nikoli ne izgubi svoje kritične note, je na sporedu neprekinjeno že 7 let in prav toliko je starejši (in modrejši?) voditelj, ki se v svojem značilnem slogu pošali, da "se med vodenjem oddaje sam pri sebi pogosto vpraša, ali bodo gledalci in gledalke opazili, da je njegova koža izgubila volumen in predvsem gostoto". "K sreči imamo na Planetu odličen oddelek maske, kjer poskrbijo, da se pred kamero znajdem rekonstruiran. Vsak teden znova se maskerki počutita kot Howard Carter, ko je odkril Tutankamona. Kar pa se tiče modrosti, se bolj nagibam k 'bolj star bolj nor'. Si pa želim modrosti, ker sem prepričan, da mi bo v tem pobesnelem svetu pomagala pri vsakdanjem življenju," sklene Brežičan.

Oddaja vseskozi ostaja zvesta satiričnemu pregledu tedenskega dogajanja na političnem in družbenem prizorišču ter poskrbi tako za smeh kot tudi za kakšen razmislek in pomislek. Z novo sezono prihaja tudi osvežitev v ekipi. "V novi sezoni se nam bo pridružil Matevž Baloh, ki je v prejšnji sezoni že sodeloval z nami in se izkazal. Del novosti bo vsekakor kakšen njegov lik. Kakšnih korenitih sprememb z ekipo ne pripravljamo, saj v super volilnem letu skoraj ni prostora za kaj drugega. No, morda ponudimo kakšno dopisniško sodelovanje predsedniku v odhajanju," pravi voditelj in hudomušno dodaja: "Ekipa že vztrajno pripravlja prvo epizodo sezone. Zanimivo, kako so efektivni, ko jih človek za nekaj dni zaklene v pisarno in jim nudi le deževnico in sirovo skorjo."

Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem je bila v sedmih letih predvajanja tudi večkrat nagrajena, pohvali se lahko tako z viktorjem kot z dvema nagradama žaromet za najbolj nabrušen TV-jezik ter za najboljšega voditelja TV-oddaje.

Planet TV

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava