DL: Sanjin oder je družina

27.7.2022 | 11:50

DL: Sanjin oder je družina

Sanja Cerjak, pevka nekdanje glasbene skupine 4play, zdaj svojo ljubezen do glasbe uresničuje v vlogi animatorke in organizatorke dogodkov v Termah Šmarješke Toplice. Na tiste čase, ko so 4playevci navduševali na odrih doma in v tujini, ima čudovite spomine. Z nekdanjimi člani se še vedno radi družijo, a zaradi službenih in družinskih obveznosti precej manj, kot bi želeli.

Sanja, ki je vedno uživala v potovanjih, si je tako pred časom vzela nekaj odmora ter z mami in bratom ter z otrokoma Lianom in Anais odšla na križarjenje z ladjo. Izpluli so iz Montfalconeja, nadaljevali do Barija, Krfa in Mikonosa ter se ustavili še v Dubrovniku. Mešanica užitkov je vse prevzela in že čakajo na kakšno zanimivo ponudbo, da spet odplujejo novim krajem naproti.

Se pa Sanja občasno še vrača h glasbi s kitaristom Primožem Hudoklinom v projektu Po poteh zimzelenih melodij, male »družinske« koncerte pa imajo tudi doma. Sanjin oče je bil v mladosti kitarist v različnih glasbenih zasedbah, njena mami poje, brat Simon je uspešen plesalec in trener v novomeški plesni šoli, njen Bojan je kitarist, z ljubeznijo do glasbe pa sta okužena tudi najmlajša člana družine Cerjak - Zupančič.

Članek je bil objavljen v 23. številki Dolenjskega lista 9. junija 2022

R. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava