Mija ugotovila, kaj je skrival Lovro; o dopustu ne razmišlja

8.7.2022 | 13:00

Lovro in Mija (Foto: M24)

Lovro in Mija (Foto: M24)

To se je zgodilo, ker je dvomila v 70. letnike … Lovro Gregorš še vedno preseneča svojo drago Mijo Rovtar s svojimi mladostnimi podvigi, s katerimi se prav prikupno kosa z njeno energično naravo. Tokrat ima za bregom izziv, ki pa ga ni uspel ohraniti kot skrivnost, saj ga je radovedna Mija predčasno razkrinkala.

»Pa sem ugotovila, zakaj Lovro Gregorš vsako jutro švrkne mimo hiše. Pripravlja se na 10 km tek. Naj bi bilo presenečenje zame, ker sem oni dan dvomila v 70. letnike. No, zdaj pa imam, pa še staviti sem šla, da ne bo pretekel niti dva kilometra,« je na družbenem omrežju šaljivo zapisala Mija, ki naravnost prekipeva od energije. O tem smo se lahko prepričali tudi na nedavnem družabnem dogodku, kjer je ob poskočni glasbi razposajeno plesala in se veselila.

Trenutki, ko si lahko vzame čas zase, so sicer za Mijo nekaj posebnega, saj vseskozi predano skrbi za svojo ostarelo mamo Justino.

Kaj se sicer dogaja pri Miji Rovtar?

Priljubljena akterka oddaje Ljubezen po domače letos ne razmišlja o dopustu …

Da Mija prelepo skrbi za svojo ostarelo mamo Justino, vedo tudi Mijini spletni prijatelji, s katerimi redno deli utrinke domačega dogajanja. V teh dneh je tako pokazala, da mamo razvaja s pedikuro in manikuro, pa lakiranjem nohtov na rokah in nogah z rdečim lakom ter sladkimi razvajanji, ki si jih skupaj z Lovrom privoščijo v senci nadstreška.

»Vedno je bila tako lepa in urejena in takšna želi biti tudi danes,« je spletnim prijateljem zaupala Mija, ki pravi, da letos ne razmišlja o dopustu. »Včasih sem v poletnih dneh razmišljala o dopustu. Danes pa, kako in kaj bom uredila v hiši,« je zapisala na Facebooku in pokazala, kako se je lotila beljenja kuhinje. Ob tem naj hudomušno pripomnimo, da je Mija poskrbela, da je imel Lovro ob fotografiranju zelo lep razgled …

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava