FOTO: Odprtje igrišča v Selcah

8.6.2022 | 12:20

FOTO: Odprtje igrišča v Selcah
FOTO: Odprtje igrišča v Selcah

V soboto, 4. junija, so v Selcah v KS Leskovec pri Krškem z brcom žoge mladega vaščana, nagovorom predsednika krajevnega sveta Jožeta Olovca ter kasnejšimi tekmami svečano odprli igrišče, katerega so s pomočjo donatorjev, KS Leskovec pri Krškem in seveda veliko urami prostovoljnega dela kljub raznim naravnim nevšečnostim uspeli dokončati.

Pred leti so ga imeli že skoraj dokončanega, vendar jim ga je neurje 2020 poškodovalo, tako da so morali ponovno začeti z urejanjem. Letos so ga dokončali, uredili namakanje trave in kot pravijo, v slogi je moč, zato upajo, da bodo letos uspeli postaviti še igrala za najmlajše vaščane.

Da pa je otvoritev bila še bolj svečana, so že prvega dne začeli s prijateljskimi tekmami. Pri starejših so  1. mesto zasedli ŠKD Selce veterani, drugi so bili ŠKD Selce člani, 3. Kevder Boysi, pri mlajših pa 1. ŠKD Selce juniorji in 2. ŠKD Selce senorji.

Po končanih tekmah so ob domači pijači in hrani druženje nadaljevali še pozno v noč, hkrati pa izmenjevali mnenja, kaj bi bilo potrebno še postoriti.

V sklopu prireditev v KS Leskovec pri Krškem pa je bil igrišču stare Osnovne šole zvečer izveden še kino na prostem, kjer je bil prikazan film režiserke Rahaele Jagrič Pirc z naslovom ''Vesolje med nami''.    

Anton Hruševar

Galerija

_vselcah (01)
_vselcah (02)
_vselcah (03)
_vselcah (04)
_vselcah (05)
_vselcah (06)
_vselcah (07)
_vselcah (08)
_vselcah (09)
_vselcah (10)
_vselcah (11)
_vselcah (12)
_vselcah (13)
_vselcah (14)
_vselcah (15)
_vselcah (16)
_vselcah (17)
_vselcah (18)
_vselcah (19)
_vselcah (20)
_vselcah (21)
_vselcah (22)
_vselcah (23)
_vselcah (24)
_vselcah (25)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava