FOTO: Policija ustavila karavano Mihe Deželaka, ''starega znanca policije''

6.6.2022 | 19:40

FOTO: Policija ustavila karavano Mihe Deželaka, ''starega znanca policije''

Vsega vajena brežiška policistka in policist sta 2.6. ustavila prav posebno karavano. Ugotovila sta🤔, da je za krmilom ... nečesa na štirih kolesih ... moški v poznih štiridesetih, M. D., in gre za starega znanca policije.

Sicer nam ni poznan iz policijskih postopkov, ampak tudi med nami slovi zaradi velikega ❤️in izjemnih dobrodelnih dejanj. Gotovo bi mu lahko očitala kakšen prekršek, prevelike hitrosti sicer ne, in vprašanje❓, kako je z njegovim kolesarskim izpitom ... Sta pa ocenila💡, da gre v celotni zadevi gotovo za neke vrste nujno vožnjo, saj je res nujno, da prav vsi otroci užijejo počitniške radosti. V podporo Mihi in celotni ekipi sta mu tako omogočila "policijsko spremstvo" in skupaj z njim pedalirala vse do cilja etape v Brežicah.

Deželak junak in ekipa! Držite se, vztrajajte in srečno vse do cilja. Mi smo z vami in se že veselimo presrečnih obrazov otrok. 🥰👍

                                                                                              FB PU Novo mesto

JUTRI V BELI KRAJINI

Pripis uredništva: Na našem območju bomo Deželaka Junaka imeli še enkrat priložnost pozdraviti, in sicer jutri, v torek, sedmi dan (7.6) kolesarjenja: start bo v Metliki (7:00), sledijo Semič (8:40), Črnomelj (10:00), Kočevje (11:20), Sodražica (14:15), Velike Lašče (18:00), Grahovo (18:45), Cerknica (19:00), Unec (19:45).

Galerija

Dezelak-policijski-junak (1)
Dezelak-policijski-junak (2)
Dezelak-policijski-junak (3)
Dezelak-policijski-junak (4)
Dezelak-policijski-junak (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava