Franjo Horn osvojil naslov balkanskega prvaka 2022

5.6.2022 | 11:30

Mihael (levo) in Franjo (desno)

Mihael (levo) in Franjo (desno)

Od petka v Beogradu poteka WKF Balkansko prvenstvo za otroke, člane in veterane 2022, ki sta se ga v sklopu reprezentance Slovenije kot edina predstavnika veteranske izbrane vrste udeležila tudi Franjo Horn - trener Karate kluba Novo mesto in Karate kluba Črnomelj ter član kluba Mihael Rukše.

Nastopala sta v kategoriji veteranov letnik 1967+ v disciplini kate posamezno. Franjo Horn je spet dokazal, da sodi v sam vrh karateja, saj je v zelo močni mednarodni konkurenci najboljših predstavnikov posameznih držav ponovno osvojil naslov balkanskega prvaka z osvojenimi tremi tekmovalnimi krogi in z vsakokratno zmago nasprotnikov z rezultatom 5:0. Mihael je z rezultatom 3:2 izgubil krog tekmovanja in tako izgubil možnost za nadaljnje nastope.

Franjo Horn nas z osvajanjem medalj na največjih mednarodnih tekmovanjih tako zelo razvaja, da to jemljemo že kot samoumevno. A temu ni tako. Doseganje tako vrhunskih rezultatov zahteva izjemno veliko znanja in izkušenj, samokontrole in koncentracije ter veliko samostojnega dela. Franjo nam vedno znova dokaže, da mu ničesar od navedenega ne primanjkuje in resnično ponosni smo, da svoje znanje izjemno uspešno deli med vse člane Karate kluba Novo mesto v Karate akademiji Novo mesto (na Sokolski 8, Novo mesto) ter mladim v Občini Črnomelj oziroma v Karate klubu Črnomelj.

Za osvojeno zlato medaljo in uspešen nastop obema iskreno čestitamo!

Tajništvo kluba: K. H.

Galerija

_vBG (1)
_vBG (10)
_vBG (2)
_vBG (3)
_vBG (4)
_vBG (5)
_vBG (6)
_vBG (7)
_vBG (8)
_vBG (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava