Najmlajši rokometaši napolnili rokometni hram

5.6.2022 | 12:00

Najmlajši rokometaši napolnili rokometni hram
Najmlajši rokometaši napolnili rokometni hram
Najmlajši rokometaši napolnili rokometni hram

Športna dvorana Marof je bila včeraj dopoldne v znamenju najmlajših rokometašev. V okviru 15. Rudolfovih tednov športa se je na zaključni prireditvi predstavilo 131 rokometašev, ki v tem šolskem letu obiskujejo rokometni krožek na osnovnih šolah Bršljin, Otočec, Grm, Center, Drska, Šmihel in Stopiče.Vse ekipe so pokazale izredno borbenost in veliko rokometnega znanja, ki so ga s pridom pridobili tekom letošnjega leta.

V veliko veselje mi je, da je  zanimanje za rokomet med mladimi v porastu, saj rokometni krožek pod okriljem našega kluba obiskuje dvesto trideset otrok.  S tem se gradi “bazen” bodočih igralcev, kar je tudi namen tovrstnih turnirjev. Z današnjim dnem smo, kar se dejavnosti po šolah tiče, sklenili to leto, prireditev je več kot uspela, najlepše doživetje pa je, ko vidiš, da so otroci srečni in uspešni. Zahvalil bi se vsem donatorjem, staršem in trenerjem, ki so mlade rokometaše naučili osnov rokometne igre “, je ob zaključku turnirja povedal vodja rokometne šole Robert Cvikl.

Veseli tudi dejstvo, da so bile tribune športne dvorane skozi celoten turnir povsem polne. Starši, sorodniki in prijatelji so spodbujali mlade igralce, ki so ob dodatni motivaciji še z večjo vnemo stopili na parket, na koncu pa za udeležbo ob podpori pokroviteljev Krka D. D., Mestna občina Novo mesto , Adria Mobil , Roletarstvo Medle ter partnerja v projektu NLB banke šport mladim NLB – Nova Ljubljanska banka, prejeli majice in medalje za vestno obiskovanje mini rokometa.

MRK Krka

Galerija

_zmini (01)
_zmini (02)
_zmini (03)
_zmini (04)
_zmini (05)
_zmini (06)
_zmini (07)
_zmini (08)
_zmini (09)
_zmini (10)
_zmini (11)
_zmini (12)
_zmini (13)
_zmini (14)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava