Hotko dvakrat zlat in prvi tudi skupno

30.5.2022 | 09:00

Hotko dvakrat zlat in prvi tudi skupno

V soboto je v Zagrebu potekal zadnji turnir sezone v sklopu Max Zagreb Kawasaki lige, na katerem je sodelovalo 60 igralk in igralcev iz štirih držav.

Za BK Pišece so se turnirja udeležili zgolj trije igralci, Toni Hotko pa je kar dvakrat zmagal in za konec prejel še pokal za skupnega zmagovalca lige v kategoriji mešane dvojice A.

Toni je najprej slavil brez večjih težav v igri posameznikov A, nato pa tudi v kategoriji mešanih dvojic A skupaj s Jeleno Pirner (BK Purger Zagreb), medtem ko je v igri moške dvojice A skupaj s bratom Ivan Hotkom osvojil nehvaležno četrto mesto. Ivan Hotko je solidno nastopil tudi v kategoriji moški posamezno A, saj je osvojil končno peto mesto.

Tretji predstavnik Matej Ogorevc pa je v kategoriji moški posamezno B osvojil 13. mesto.

Na turnirju so podelili tudi skupne nagrade sezone 2021/2022.

Toni Hotko je postal skupni zmagovalec MAX Zagreb lige v kategoriji mešanih dvojic A.

Do konca poletnih počitnic pa članice in člane čaka poln urnik tekmovanj. Že v sredo bo v športni dvorani OŠ Maksa Pleteršnika Pišece mladinski regijski turnir. V soboto množična članska ekipa potuje v Opatijo na zadnji turnir ADA badminton lige. Naslednjo soboto čaka ekipo drugi krog Slovenske badmintonske lige na Mirni.

V soboto, 18.6.22, bodo člani odpotovali v Izolo in za konec sezone na največji otoški turnir na Hrvaškem oziroma na Murter, kjer so člani BK Pišec tudi soorganizatorji turnirja in zaključne zabave ob koncu tekmovalne sezone.

T. Š.

Galerija

_zbad__3_
_zbad__4_
_zbad__5_
_zp (1)
_zp (2)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava