VIDEO: Lenarti - A bi ti z mano šla

13.5.2022 | 12:00

VIDEO: Lenarti - A bi ti z mano šla
VIDEO: Lenarti - A bi ti z mano šla
VIDEO: Lenarti - A bi ti z mano šla

Skupina Lenarti je nastala 'davnega' leta 2016, ko so se brata Luka in Blaž ter sestra Nika dogovorili, da so se vsak svojega inštrumenta dovolj naučili, da lahko skupaj ustanovijo čisto pravi bend. Od takrat je minilo že kar nekaj časa, ko so peli svojo prvo priredbo Vsak ne more biti muzikant, pa tudi od pesmi V šolo več ne grem je že minilo ravno toliko časa, da se šole ne bojijo več. Lenarti so že študentje, eden je še srednješolec, najstarejši Luka pa že tudi predava glasbo na šoli in prenaša ljubezen do glasbenega znanja na dijake. Ta čas prinaša tudi že prve ljubezni, spoznavanja in odraščanja. Zato je nastala zelo živahna, mladostna mega polka A BI TI Z MANO ŠLA. Glasba in aranžma sta delo harmonikarja Luke, z besedilom pa se je spoprijela mami Tina, ki tudi ureja urnike predstavitev, nastopov in skrbi, da v ozadju gre vse tako, kot je prav.

Še nekaj besed o videospotu pesmi A bi ti z mano šla. Snemali so ga na lepih lokacijah Dolenjske, nekaj v Novem mestu, našli so tudi travnik narcis ter lep, miren kotiček ob reki Krki. Zanimivost v spotu je tudi hud terenski avto, kar je predvsem za fante velika atrakcija. V videospotu je sodelovala tudi prijateljica Patricia, ki se je skrivala pred ljubeznijo in fantom. Več pa seveda ob ogledu videa.

Avdio posnetek je narejen v domačem studiu, prav tako pa je tudi video nastal v domači produkciji, snemanje je delo vseh, vsa montaža in končna podoba pa je delo Luke Lenarta.

Skupina Lenarti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava