V Trebnjem gostuje RK Jeruzalem Ormož

13.5.2022 | 08:20

V Trebnjem gostuje RK Jeruzalem Ormož

Trebanjski rokometaši se bodo ta konec tedna, v zaostali tekmi sedmega kola Lige NLB, udarili z ormoškimi rokometaši, ki so izbrancem Uroša Zormana zadali edini prvenstveni letošnji poraz, zato je moštvo odločeno pokazati pravi obraz na domačem parketu.

Trebanjski levi so z zmago nad Ljubljano zmagovito odprli mesec maj. Do konca sezone jih poleg današnje tekme z Vinarji čakajo še tri tekme. Po Ormožanih bodo še zadnjič igrali na domačem terenu, in sicer proti Slovenj Gradcu. Za konec sledita še gostovanji v Velenju in Škofji Loki. Moštvo, ki ga vodi Saša Prapotnik, je letos igralo v EHF pokalu, trenutno pa se nahaja na devetem mestu prvoligaške lestvice, z osvojenimi dvajsetimi točkami.

Morebitni državni naslov bi si trebanjski levi zagotovili z vsaj enim celjskim porazom (Dobova ali SVIŠ Ivančna Gorica) in stoodstotnim rezultatskim izkupičkom do konca sezone (Jeruzalem Ormož, Slovenj Gradec, Gorenje Velenje, Urbanscape Loka). Ponovitev lanskoletnega rezultata (državni podprvaki) pa bi četa Uroša Zormana potrdila že s petkovo zmago proti Jeruzalemu.

Miodrag Ćorsović, igralec RK Trimo Trebnje:
“Pričakujem težko tekmo. Igramo proti ekipi, ki nam je edina zadali letošnji prvenstveni poraz, zato moramo odigrati zbrano in odločno iti po zmago.”

LIGA NLB, ZAOSTALI 7. KROG:
Petek, 13. maja, ob 19:00 (Športna dvorana Trebnje):

RK Trimo Trebnje – RK Jeruzalem Ormož

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava