Ljubezen po domače: Mijina ljubljenka bdela v ozadju

9.5.2022 | 14:00

Edit: njena.si

Edit: njena.si

Stela med počivanjem v senčki (Voyo)

Stela med počivanjem v senčki (Voyo)

Poleg Mijine mame je snemanje šova spremljal še nekdo, ki se je za kratek čas znašel tudi pred kamero. Ste bili dovolj pozorni, da ste jo lahko opazili?

Mija Rovtar je velika ljubiteljica živali, prav posebno mesto v njenem srcu pa ima psička pasme samojed, ki lepša njeno in mamino življenje. Bela kosmatinka se je močno prikupila fantom, ki so bivali na posestvu, v izjavah jo je omenjal tudi Milan, ki jo je med snemanjem šova večkrat peljal na sprehod. A čeprav so jo kamere na kratko ujele, je veliko večino dogajanja radovedno spremljala iz ozadja.

»Moja posebna psička Stela. Kdorkoli jo spozna ali pozna, se čudi nad njenim neverjetnim karakterjem. Prijazna vendar rahlo zadržana do tujcev. Naju z mamo vedno nekje iz ozadja budno pazi. Pripravljena izpolniti vsako najino željo. Imam samojedke že od leta 1990, so bile vse ljubljenke moža. Ampak Stela je nekaj posebnega. Tako drugačna, posebna. Tudi oddajo je budno spremljala iz ozadja. Vedno pozorna na naju z mamo,« je na družbenem omrežju pojasnila Mija.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava