Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine v očesnem centru

9.5.2022 | 13:20

Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine v očesnem centru
Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine v očesnem centru

V sredo, 4. maja 2022, smo članice Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine obiskale Očesni center Preskar v Novem mestu. Prisrčno so nas sprejeli zdravnica oftalmologinja Andrejka Preskar, ki je ena izmed lastnikov centra, Saša Ocerlič, dipl. optometristka ter optik Borut Gregorčič.

Predstavili so nam zasebni medicinski center. Specializirani so za diagnostiko in zdravljenje očesnih obolenj. Izvajajo tudi operacijo oči za kar so mednarodno akreditirani in prejemniki ISO certifikata. Posvetijo se vsakemu bolniku, svojo strokovnost pa dopolnjujejo s sodobno tehnološko opremo in poskrbijo za dodatna izobraževanja. Preglede in operacije izvajajo na kartico zdravstvenega zavarovanja, napotnico osebnega zdravnika, opravljajo pa tudi samoplačniške storitve. Nudijo celovito diagnostiko in oceno očesnega stanja ter operativno zdravljenje.

Leta 2017 so ponovno prejeli akreditacijsko listino organizacije Accreditation Canada International, kar priča o kakovosti njihovega poslovanja in se uvrščajo med ene najbolj zanesljivih in kredibilnih podjetij v Sloveniji.

Vsem udeleženkam so izmerili očesni pritisk in opravili optometristični pregled, nekatere pa so lahko naročile tudi nova očala.

Pravijo še, da je pri njih očesni pregled več kot le merjenje dioptrije, predvsem pa poskrbijo, da so njihovi pacienti zadovoljni z njihovimi storitvami.

Zapisala: Nataša Poljanec, članica Kluba
Foto: Jadranka Meglen in Nataša Bevc

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava