Horse Cup: Devet medalj za Fight Club Shony

8.5.2022 | 09:40

Horse Cup: Devet medalj za Fight Club Shony

V soboto, 7.5.2022, je v Slovenskih Konjicah potekal mednarodni karate turnir Horse Cup, katerega se je udeležilo 550 tekmovalcev iz osmih držav. Naši člani so na tekmovanju osvojili 9 medalj (eno zlato, dve srebrni in 6 bronastih), omenjeno tekmovanje pa je v kategoriji kadetov in mladincev štelo za izborno za nastop na mladinskem svetovnem prvenstvu, ki bo meseca oktobra v Turčiji.

V kategoriji borb mladink do 53 kg je Ela Petan ugnala vso konkurenco in po treh odličnih borbah osvojila 1. mesto, v isti kategoriji pa se je do bronaste medalje prebila tudi Tjaša Petković. V kategoriji mladink nad 59 kg sta si 3. mesto razdelili Ana Sever in Saša Petković. Obe tekmovalki sta nastopili tudi v kategoriji članic nad 69 kg, kjer je bila Ana Sever srebrna, Saša Petković pa bronasta, do brona pa sta se dekleti prebili še v kategoriji članic absolutno. Ela Petan se je v kategoriji članic do 55 kg suvereno prebila do finala, kjer je po tesnem porazu z nasprotnico iz Italije osvojila 2. mesto, Dejan Debelak pa je v kategoriji članov do 7 5kg po dveh zmagah klonil v borbi za medaljo in na koncu zasedel 5. mesto.

Naslednji vikend naše člane v Radovljici čaka nastop na 2. krogu taekwondo kicka, kjer bo nastopilo kar 27 naših mladih nadobudnežev, isti dan pa bo ekipa reprezentantk nastopila še na 2. pokalni tekmi, ki se bo odvijala v Slovenskih Konjicah.

Športni pozdrav,

Sašo Vaš
Fight Club Shony

Galerija

_zshony (0)
_zshony (1)
_zshony (2)
_zshony (3)
_zshony (4)
_zshony (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava