Prost vstop na tekmi s Cedevito Olimpijo, eden pa bo metal za 5.000 €

6.5.2022 | 08:20

Prost vstop na tekmi s Cedevito Olimpijo, eden pa bo metal za 5.000 €

Košarkarji Krke danes, v petek, 6. 5., ob 18.30 v domači dvorani začenjajo s četrtfinalnim dvobojem končnice Lige Nova KBM s Cedevito Olimpijo.

Liga NKBM za prvaka, 1. tekma, 6.5.
Krka – Cedevita Olimpija (18.30) 

Krkaši so z Ljubljančani, ko so ti igrali v polni postavi, izgubili vse štiri tekme (dve v ABA ligi, po eno v Superpokalu in Pokalu Spar), prepričljivo pa so dobili tekmi v ligi za prvaka, kjer jim je bila nasproti pomlajena zasedba Olimpije.

Izjava pred tekmo:

Dalibor Damjanović, trener Krke: »Cedevita Olimpija letos igra odlično tako v Evropi kot v ABA ligi, ligo za prvaka pa so igrali s tretjim moštvom. Mi smo vse tekme lige za prvaka igrali na polno oziroma na zmago. Ker smo po dvakrat izgubili s Heliosom in Šenčurjem, smo osvojili tretje mesto, Olimpija pa je zaradi igranja s pomlajeno zasedbo bila šesta. Zaradi tega se srečujemo že v četrtfinalu končnice. Seveda so favoriti za osvojitev naslova prvaka, a mi igramo doma in verjamem, da fantom ne bo manjkalo motivacije, da tekmo odigrajo po najboljših močeh, kljub temu, da smo v zelo slabem psihološkem stanju. Od kar smo uradno izpadli iz ABA lige, je opazno, da fantje zelo težko trenirajo in držijo zbranost na treningih. Jih razumem, a smo profesionalci, ki živimo od košarke. Zavedati se moramo, da nas bodo ljudje, ki spremljajo košarko, ocenjevali in spoštovali glede na vtis, ki ga bomo pustili tudi na teh zadnjih tekmah.« 

Na tem mestu še informacija, da je prost vstop za vse, med tekmo pa bomo v sodelovanju s partnerjem Zavarovalnico Triglav pripravili nagradno igro met za 5000 evrov.

KK Krka

Zvočni zapisi

Dalibor Damjanović

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava