Na sporedu pokalna misija - RK Trimo Trebnje: RK Mokerc-KIG

14.1.2022 | 08:20

Na sporedu pokalna misija - RK Trimo Trebnje: RK Mokerc-KIG

Trebanjski levi predčasno pričenjajo s spomladanskim delom sezone, in sicer se pot proti pokalni lovoriki začenja z gostovanjem pri drugoligašu iz Iga. Moštvo tekmeca spoštuje in želi z maksimalnim pristopom potrditi vlogo favorita na parketu. 

RK Mokerc-KIG letos nastopa v drugoligaški konkurenci, in sicer se po prvi polovici prvenstva nahaja na desetem mestu prvenstvene lestvice. Njihovi ključni igralci so izkušeni ostrostrelec Simon Stopar, levokrilni otrok trebanjskega Trima Jan Redek, vratar David Pekeč, medtem ko se je krožni napadalec Matej Košir preselil v Krško. Trener Dejan Vujić stavi predvsem na domače produkte rokometne šole, ki se že več let pohvali z dobrim delom.

Za trebanjskimi rokometaši sta dva tedna treningov v novem koledarskem letu. V petek jih ob 20. uri čaka pokalno gostovanje na Igu, že dva dni kasneje pa se podajajo na šestdnevne priprave v hrvaški Umag, kjer bodo izpilili še zadnje podrobnosti pred prvo prvenstveno tekmo proti RK Jeruzalem Ormož. Tako bosta lahko kmalu debitirala oba novinca – krožni napadalec Milan Lazarevski ter organizator igre Vid Miklavec.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Mokerc-KIG velja za mlado in dokazovanja željno zasedbo. Tekmeca ne podcenjujemo, zato bomo dali svoj maksimum na terenu.”

Obračun med ižanskimi rokometaši in trebanjskimi levi se v petek, 14. januarja prične ob 20. uri, s prenosom na Facebooku.

POKAL SLOVENIJE, 1/16 FINALA:
Petek, 14. januarja, ob 20.00 (Športna dvorana Ig):

RK Mokerc-KIG – RK Trimo Trebnje – prenos na Facebooku

RK Trimo Trebnje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava