AVDIO: Sarah Senica - ''Ne smemo pozabiti, da smo drug drugemu v resnici dar''

8.1.2022 | 11:30

AVDIO: Sarah Senica - ''Ne smemo pozabiti, da smo drug drugemu v resnici dar''

Posavka Sarah Senica je na božični večer svojim poslušalkam in poslušalcem podarila čisto posebno darilo - svojo novo avtorsko pesem Dar.

»Želim si, da pesem potuje v srca čim večih ljudi in jih spomni na to, da so darilo temu svetu. Vsi se soočamo v teh težkih časih z različnimi zgodbami, izgubami in novimi začetki. Zato je še bolj pomembno, da negujemo sočutje in ne izgubimo vere v sočloveka.” pravi Sarah, ki jo je javnost prvič spoznala v oddaji Misija Evrovizija. Ustvarjanje glasbe  je Sarah po izdani svoji prvi avtorski pesmi Ščepec poguma, za nekaj časa dala na stran in se posvetila drugim projektom. 

»Vesela sem, da spet ustvarjam glasbo. Šele zdaj vidim, kako zelo mi je manjkala in kako močno me osrečuje. Moj hormonski vrtiljak porodniškega dopusta je uravnavalo ravno igranje klavirja in pisanje novih pesmi.« pravi nasmejana sevničanka, ki dodaja, da je po rojstvu svoje hčerke ugotovila, da če želi svojo deklico naučiti, kako naj sledi svojim sanjam, ji mora to pokazati z zgledom.

Za čudovit glasbeni aranžma pesmi Dar sta poskrbela multiinstrumentalist in kantavtor Robert Petan ter glasbeni producent Matej Humar. Čarobne »backvokale« je ustvarila  izjemna vokalistka in flavtistka Maja Weiss. 

Naj tudi v vaš dom potuje pesem Dar in vam polepša vstop v novo leto.

Foto: Iva Marc – Frameless

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava