ŠD Tika Taka Mulčki rekordno dobrodelni

6.1.2022 | 08:20

ŠD Tika Taka Mulčki rekordno dobrodelni
ŠD Tika Taka Mulčki rekordno dobrodelni

Pred začetkom novega leta smo v športno-dobrodelnem društvu Tika Taka Mulčki več kot uspešno zaključili zdaj že tradicionalno novoletno akcijo TIKA TAKA MOŽ, ki vsako leto poteka v sodelovanju s CSD Trebnje.

Tokratna akcija je bila rekordna, saj je bilo vse namenjeno izključno otrokom. Zbrali smo ogromno hrane, šolskih potrebščin, igrač, oblačil in obutve, higijenskih pripomočkov ...

Imeli smo tudi rekordno število darovalcev, kar zelo veseli, saj je to dokaz, da se dobra volja širi in je vse več ljudi, ki si vzamejo čas ter posluh za ljudi, ki sami sebi le stežka pomagajo zaradi bolezni, trenutne situacije, invalidnost i... Pri vsem tem pa žal velikokrat ostanejo prikrajšani ravno otroci. Pomembno je, da smo občutljivi za take stvari, saj so vsi otroci naši otroci, vsaj tako bi moralo biti.

Iskreno se zahvaljujemo prav vsem, ki imate posluh in široko srce. Na CSD Trebnje so bili letos spet vsi zaposleni vidno navdušeni.

To pa še ni vse, vzporedno s to akcijo smo s prehrambeno-higijenskimi paketi pomagali tudi trem starostnikom iz dolenjskega konca.

ISKRENA HVALA VSEM, KI SO BILI TAKO ALI DRUGAČE VPLETENI.

Da malo namignemo za naprej ... Že potekajo priprave na novo dobrodelno akcijo, ki bo namenjena šolam po vsej Sloveniji in bo izključno športno obarvana!

SREČNO v letu 2022 in naj bodo res vsi otroci naši otroci!

Predsedink ŠD TIKA TAKA MULČKI: Dejan Benčina

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

6.1.2022+1     + (1)     – (0)     Oceni Jožko 

Večina vzpodbudnih in pozitivnih novic. Samo tako naprej.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava