VIDEO: 🎄Rebeka in Sebastian po 20 letih prijateljstva končno skupaj

23.11.2021 | 14:15

VIDEO: 🎄Rebeka in Sebastian po 20 letih prijateljstva končno skupaj
VIDEO: 🎄Rebeka in Sebastian po 20 letih prijateljstva končno skupaj

Pri založbi Menart je izšla himna letošnjega veselega decembra 'Ko primeš me za roko (božična)', s katero Rebeka Dremelj in Sebastian obeležujeta tudi 20-letnico svojega prijateljstva.

"Že leto in devet mesecev živimo v negativi in to je najin jing svetovnemu jangu, da uravnovesiva energije na planetu," pravi Sebastian o tem, zakaj sta se z Rebeko Dremelj lotila veselodecembrskega projekta. Pesem ‘Ko primeš me za roko (božična)’ sta s producentom in soavtorjem Žanom Serčičem napisala že lani, a jih je pri izvedbi čas prehitel, letos pa se je vse pokrilo tako, kot se je moralo, zgodba pa je dobila še dodatno razsežnost. "Letos mineva tudi 20 let najinega prijateljstva in zdel se nama je res pravi čas, da to izpeljeva in dvigneva ta odnos še na malo višji nivo," pravi nepremagljiva Rebeka, ki so jo leta 2001 okronali za miss Slovenije, prav tam pa se je leto prej v šov programu predstavil tudi Sebastian. "Spomnim se Sebastiana, ki je bil takrat že zvezdnik, jaz pa čisto nov obraz na sceni in njegova oboževalka, ko mi je čestital in sem bila čisto navdušena." "Jaz pa se spomnim takrat še tihe Rebeke, za katero še nismo vedeli, kak vulkan energije in vsestransko aktivna ženska je. Čudoviti spomini so to," pa dodaja Sebastian. 

"Družimo se, podajmo si roke, držimo skupaj. Živimo v čudnih časih, v čudnem svetu, a ljudje smo družabna bitja, ki se moramo družiti, dotikati in veseliti. Midva sva se odločila, da se bova imela, ne glede na vse, fino. Izkoristite čarobni december, pazite nase in na ljudi okoli sebe, ne kregajte se, ampak se z bližnjimi in vsemi drugimi ljudmi povežite v pozitivnem duhu."

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava