Saša zmagovalka Pokala Slovenije

12.11.2021 | 08:20

Saša zmagovalka Pokala Slovenije

Z veseljem vas obveščamo, da je naša članica, Saša Petković, osvojila naslov zmagovalke Pokala Slovenije v kategoriji borbe kadetinje za leto 2021. Na vseh treh pokalnih tekmah je Saša nastopila le v disciplini športne borbe, kjer je skupaj osvojila 15 točk in prvič na svoji športni poti osvojila prestižni pokal. V kategoriji kadetinje skupno, kjer se seštevajo točke tako borbenih, kot kataških nastopov (v katah letos ni nastopala) je zasedla skupno 2. mesto. Na pokalnih tekmah je zelo uspešno nastopala tudi njena sestra, Tjaša, ki je v skupnem seštevku pokala v borbah zasedla 2. mesto.

Poleg pokala Slovenije, Karate zveza Slovenije vrednoti tudi dosežke na vseh njenih uradnih tekmovanjih, kjer je Saša letos na 8 tekmovanjih zbrala 25,50 točk in je trenutno vodilna tekmovalka v kategoriji kadetinj za osvojitev naziva "Karateist leta" v kategoriji kadetinj.

Sašo sem spoznal pri njenih devetih letih, ko se je s karatejem ukvarjala predvsem zaradi zdravega načina preživljanja prostega časa. Z neomajnim trudom, disciplino, neustrašnostjo in predanostjo karateju, je postala ena najuspešnejših in uglednih slovenskih tekmovalk. V klubu ne verjamemo v talent, verjamemo v trdo in sistematično delo in prav Saša je zgleden dokaz, da se je z vztrajnostjo mogoče prebiti med najboljše in ponosni smo, da je del naše sredine!

Športni pozdrav,

Sašo Vaš

Galerija

_zzzzzzfight (1)
_zzzzzzfight (2)
_zzzzzzfight (3)
_zzzzzzfight (4)
_zzzzzzfight (8)
_zzzzzzfight (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava