Pri Jerneju v Šentjerneju

19.4.2018 | 11:40

Pri Jerneju v Šentjerneju

Prenovljena gostilna PRI JERNEJU v Šentjerneju nadaljuje tradicijo uspešnega šentjernejskega gostinstva na glavnem trgu. Kot prvi je na tej lokaciji tradicijo pričel nekdanji šentjernejski župan Jožef Bučar, poslopje nekdanje gostilne pa stoji trdno in ohranjeno na istem mestu kot nekoč. Kasneje je gostilni posodil ime v rodbino priseljeni Ivan Čampa, ki je gostilno vodil vse do druge svetovne vojne. Vrt gostilne je bil tedaj pogosto poln in tako bo tudi v prihodnje.

Družina Brod Cerjak je združila zemljo, trud in voljo, odprla dvorišče in gostilniškemu poslu na glavnem trgu v Šentjerneju povrnila ugled dobre gostilne. Gostilna PRI JERNEJU zato z veseljem odpira svoja vrata vsem domačinom, popotnikom in obiskovalcem.

Gospo Polono Brod Cerjak, lastnico, smo povprašali o ponudbi in z veseljem nam razloži:

Nudimo vam tople malice, jedi po naročilu, solate, sladice in pizze iz krušne peči. Naj poudarim, da ob vsaki malici dobite gratis juho in solato iz solatnega bara. Prav tako vas toplo vabimo na nedeljska kosila, kjer boste uživali v pokušini kulinaričnih dobrot s pridihom domišljije in domačega gostoljubja.

Zdrava živila in zelenjava so nepogrešljiv del uravnotežene prehrane. Trudimo se, da k nam prispejo sveži izdelki, jih kvalitetno skladiščimo in skušamo v najkrajšem času porabiti.

Za vas imamo stalno ponudbo pic iz krušne peči, ki slovijo po bogatem in razkošnem nadevu. Pri peki uporabljamo zgolj najbolj kakovostne sestavine. Hrano in pizze lahko odnesete tudi domov.

V naši gostilni imajo lokalna vina in lokalni pridelovalci vedno najpomembnejše mesto v ponudbi. Ponosni smo, da lahko svojim gostom nudimo vina, ki jih pridelujejo šentjernejski vinogradniki.

Ponujamo vam možnost rezervacije za manjše ali večje skupine, tako lahko pri nas praznujete rojstni dan, krst, obhajilo, birmo, obletnico in druge jubileje. Pri nas se bodo dobro počutili tudi vaši otroci, saj se bodo lahko poigrali na zunanjih igralih, ki so ustrezno zavarovana.

Sodoben ambient, prijazna postrežba in prijetno vzdušje bodo zadovoljili še tako zahtevne ljubitelje dobre hrane.

Vabljeni, da si vse o naši ponudbi ogledate tudi na spletni strani www.prijerneju.si

Sprejeli in gostili vas bomo z veseljem.

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava