Semiških brkačev ni več ...

18.4.2018 | 14:15

Semiških brkačev ni več ...

Pod Lipo v Gorenjcih v Beli krajini so se konec tedna zbrali člani Društva semiških brkačev. Na izrednem občem zboru so razpravljali o eni sami točki dnevnega reda.

Razpravljali so o obstoju društva in sklenili, da Društvo semiških brkačev preneha s svojimi dejavnostmi. Društva tako ni več.

V času obstoja je društvo pripravilo vsakoletni mednarodni teka po Učni kraški poti, šolo nogometa in vzdrževanje nogometnega igrišča in Učne kraške poti.

Škoda, da teh aktivnosti v Semiču ne bodo več organizirali in da bo že med letošnjimi poletnimi počitnicami mladina spet prepuščena sama sebi.

B. V.

Zvočni zapisi

Ivan Kukar, predsednik semiških Brkačev

Galerija

brkaci (1)
brkaci (10)
brkaci (2)
brkaci (3)
brkaci (4)
brkaci (5)
brkaci (6)
brkaci (7)
brkaci (8)
brkaci (9)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

18.4.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni jana 

Društva se zapirajo tudi zaradi strogosti in zakonov glede delovanja, saj denar mora biti na banki, ki pa redno pobira v svoj mošnjiček provizijo. Denarja pride bolj malo za majhna društva, kot predsednik pa odgovarjaš, tudi zaključne račune in vse ostalo je treba narediti kot za podjetje. In tako počasi propadajo društva v katerih se je tudi marsikaj naredilo in to predvsem s prostovoljnim delom . Za svoj denar za kilometrino in razne dejavnosti. Čestitam da ste toliko časa vzdržali.

18.4.2018—     + (1)     – (1)     Oceni Mojca 

Jana se strinjan, če imaš tako vlado kot je ta CERAR -ERJAVC-ŽIDAN ne moreš pričakovati da bo kaj boljše , hudo škoda za tako prizadevne ljudi , ki bogatijo prostor okoli sebe

18.4.2018Oceni janja 

birokacija je pokopala marsikoga, tako tudi to društvo. Birokracija je rodila nezadovoljstvo, ki se je vse bolj širilo, predsednik je postal nezadovoljen, nihče ni hotel prevzeti njegovega mesta, nihče ni več videl smisla v vsem tem... in to je logična posledica. Žalostno

18.4.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni kdo 

Katero društvo je včeraj pobiralo odvržene odpadke ob cesti med Ručetno vasjo in Lipovcem? Lepo jih je bilo vidit tako složne in ekološko naravnane. Pohvalno, pa še vsi starejši so bili.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava