Kulinarične delavnice o tradicionalnih posavskih jedeh

18.3.2018 | 13:30

 Kulinarične delavnice o tradicionalnih posavskih jedeh
 Kulinarične delavnice o tradicionalnih posavskih jedeh
 Kulinarične delavnice o tradicionalnih posavskih jedeh

Občina Brežice in Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru vabita gostinske ponudnike v občini Brežice, da se udeležijo kulinaričnih delavnic o tradicionalnih posavskih jedeh. Delavnice bodo potekale v mesecu aprilu in maju, in sicer boste na štirih srečanjih spoznali lokalne ponudnike kakovostnih pridelkov in izdelkov, gradili recepture za tradicionalne posavske jedi in pripravo za strežbo v restavracijah, spoznali pripravo tradicionalnih jedi z lokalnimi sestavinami po dogovorjenih standardih kakovosti, načrtovali uvrstitev lokalnih tradicionalnih jedi na jedilne liste lokalnih restavracij ter se urili v predstavitvi kakovostne lokalne kulinarične izkušnje obiskovalcem. Izvajalca delavnic bosta chefa Roberto Gregorčič (Oštarija, Dolenjske Toplice) in Gregor Dujakovič (Hotel Splavar).

Delavnice so namenjene lastnikom restavracij, kuharjem in strežnemu osebju pri gostinskih ponudnikih v občini Brežice. Rok za oddajo prijave je 30. 3. 2018, do 14. ure, na elektronski naslov mateja.kuntaric@um.si. Dodatna pojasnila in informacije so objavljena v razpisu, lahko pa tudi pokličete na telefonsko številko 08 205 40 10.

Več v priponki.

Lepo vabljeni!

B. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava