Kulinarične delavnice o tradicionalnih posavskih jedeh
18.3.2018 | 13:30
Občina Brežice in Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru vabita gostinske ponudnike v občini Brežice, da se udeležijo kulinaričnih delavnic o tradicionalnih posavskih jedeh. Delavnice bodo potekale v mesecu aprilu in maju, in sicer boste na štirih srečanjih spoznali lokalne ponudnike kakovostnih pridelkov in izdelkov, gradili recepture za tradicionalne posavske jedi in pripravo za strežbo v restavracijah, spoznali pripravo tradicionalnih jedi z lokalnimi sestavinami po dogovorjenih standardih kakovosti, načrtovali uvrstitev lokalnih tradicionalnih jedi na jedilne liste lokalnih restavracij ter se urili v predstavitvi kakovostne lokalne kulinarične izkušnje obiskovalcem. Izvajalca delavnic bosta chefa Roberto Gregorčič (Oštarija, Dolenjske Toplice) in Gregor Dujakovič (Hotel Splavar).
Delavnice so namenjene lastnikom restavracij, kuharjem in strežnemu osebju pri gostinskih ponudnikih v občini Brežice. Rok za oddajo prijave je 30. 3. 2018, do 14. ure, na elektronski naslov mateja.kuntaric@um.si. Dodatna pojasnila in informacije so objavljena v razpisu, lahko pa tudi pokličete na telefonsko številko 08 205 40 10.
Več v priponki.
Lepo vabljeni!
B. P.
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
DL: Portret tedna - Sašo Đukić
FranciD: Malo se je pa že ispel...
DL: Tatovi so se lotili vežice - Brez...
FranciD: Obvezno napisat ime zavarovalnice!
DL: Pri Slavku Barboriču - Gasilci obiskali...
pureber: Slavko, še na mnoga leta ti želim.
Na vrtu: Koliko prostora potrebujejo?
sre, 24.4.2024
DL: Kevin Tudija, Rom iz Križevske vasi - Njegov cilj: študij in služba
pon, 22.4.2024
DL: Grad Mirna v angleških rokah - Speča lepotica se prebuja
ned, 21.4.2024
Martin Golob: ''Molim, da bi zmagala pamet''
tor, 23.4.2024
To so prvi znaki, ki napovedujejo infarkt
tor, 23.4.2024