DL: Gače - plus in minus; ta vikend zadnjič v sezoni?

15.3.2018 | 14:45

Na Gačah so v času zimskih počitnic imeli meter snega, zaradi odjuge ta teden naprave niso obratovale, te dni pa se obeta nova snežna pošiljka ... Predviden ponovni zagon smučišča bo v PETEK,  16.3., obratovali bodo do NEDELJE 18.3., kar naj bi bil tudi zadnji  obratovalni vikend v sezoni. (foto: arhiv lokalno.si)

Na Gačah so v času zimskih počitnic imeli meter snega, zaradi odjuge ta teden naprave niso obratovale, te dni pa se obeta nova snežna pošiljka ... Predviden ponovni zagon smučišča bo v PETEK, 16.3., obratovali bodo do NEDELJE 18.3., kar naj bi bil tudi zadnji obratovalni vikend v sezoni. (foto: arhiv lokalno.si)

Bralka iz okolice Novega mesta se je oglasila s pohvalo in pripombo v zvezi s smučiščem Gače. »Vesela sem, da so ga usposobili in imamo smučišče blizu doma, čeprav še marsikaj tudi manjka. A nas upokojence moti, da je mogoče kupiti karto najmanj za tri ure in ne manj in da za nas ni popusta, kar je včasih bilo,« pove klicateljica in poudari, da je tri ure skupaj težko smučati še za mladega, kaj šele starejšega človeka. »Tako menijo mnogi moji znanci in prepričana sem, da če bi imeli možnost za dve uri smuke, bi bil obisk gotovo boljši in lastnik ne bi bil prav nič denarno prikrajšan,« pravi »naša« smučarka in dodaja, da sicer 20-odstotni popust za celodnevno karto za upokojence obstaja, a redki se odločijo za ves dan – to namreč za sabo potegne še dodatne stroške s prehrano, »pa vsi vemo, da je že smučarska oprema draga, pokojnine pa majhne«.

Članek je bil objavljen v 50. številki Dolenjskega lista 14. decembra 2017 v rubriki HALO, tukaj bralec Dolenjca!

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

16.3.2018Oceni fen 

Mislim, da je bila to zadnja sezona v tem desetletju.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava