DL: Kaj pa romski psi?

11.3.2018 | 14:00

Utrinek iz Žabjaka ... (Foto: arhiv DL)

Utrinek iz Žabjaka ... (Foto: arhiv DL)

DL: Kaj pa romski psi?

Nedavno objavljen članek v Dolenjskem listu o odvezanih psih na Trebelnem odmeva. Med drugim ga je prebrala tudi bralka iz Novega mesta, ki ji ne gre v glavo, da so prebivalci Mirnske in Temeniške doline zaradi izpuščenih psov dobili po dvesto evrov kazni, Romom iz okolice Novega mesta, ki imajo veliko takih psov, ki obenem niso še niti cepljeni in vse noči lajajo ter motijo okoliške prebivalce, pa se ne zgodi nič.

»Nevarno je iti mimo romskih naselij, ker so ti psi napadalni, ponoči pa res kalijo nočni mir. Zakaj nihče ničesar ne ukrene,« se sprašuje in poudarja, da Romi poznajo le privilegije.

Članek je bil objavljen v 50. številki Dolenjskega lista 14. decembra 2017 v rubriki HALO, tukaj bralec Dolenjca!

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (6)

12d nazaj+2     + (2)     – (0)     Oceni Romko 

Se pa inšpektor ne upa obiskati da jih nebi dobil po tintari.

11d nazaj+4     + (4)     – (0)     Oceni Nona 

Oni niso navadni državljani, za njih niso zakoni za "civile",oni imajo poseben status, samo pravice! Kako ravnajo z živalmi,otroci,ostarelimi...

11d nazajOceni kuku lele 

nemoj ti meni delet razlik med etničnimi cucki in našimi navadnimi dvoriščnimi pajskoti....vsi različni, vsi enakopravni pred božjim obličjem...

11d nazaj+1     + (1)     – (0)     Oceni OBČAN 

Inšpektorji se brez spremstva policije ne upajo v Ciganska naselja. Naši mediji se zgražajo nad Švedsko in Francijo, kjer že v nekaterih delih mest veljajo prepovedane cone (NO GO ZONE). Da to doživiš, je dovolj, da greš v Žabjek, Šmihel, Ruperč vrh ali na Kerinov hrib, pa še Škocjan bi lahko dodal. Naj Pahor in Cerar pometejo pred svojim pragom, potem pa naj Slovenija kaže na druge države.

11d nazajOceni kuku lele 

ti občan si pa kar popadljiv...kot pravi potepuški....

10d nazajOceni IQ 

kuku lele, ne žlambundraj utaman!

Komentiraj prispevek

Uporabniško Ime

e-Naslov

Vaš komentar

Izračunajte vsoto dve in osem: