Brežiške karateistke prejele nagrado za karateistke leta 2017

25.2.2018 | 08:35

Nagrajene članice Karate kluba Brežice s predsednikom kluba

Nagrajene članice Karate kluba Brežice s predsednikom kluba

Karate zveza Slovenije je na slovesnosti 20.2.2018 v Kulturnem domu na Polzeli svečano razglasila karateistke in karateiste, ter klube, leta 2017. Pod sloganom 'moč, pogum, vztrajnost' so zaslužene nagrade - pokale v spomin na odlične rezultate dosežene v preteklem letu, prejemali naši najboljši karateisti in klubi, člani krovne Karate zveze Slovenije. V polni dvorani so številni karateisti, starši, vodstva klubov, napeto pričakovali razglasitve, ki so rezultat celoletnega točkovanja uspehov po kategorijah. Po uvodnem nagovoru predsednika KZS g. Boruta Strojina in med glasbenimi točkami, v katerih so nastopili mladi lokalni glasbeniki, so sledile razglasitve.

Kata team Karate kluba Brežice v sestavi Maja Lakner, Tjasa Petković in Sara Marija Lavrič je prejel pokal za najboljši kata team preteklega leta v tekmovanju za Pokal Slovenije, Ela Petan pa za dosežke v borbah in katah. Lepo je bilo videti naše prizadevne članice med slovensko karatejsko elito in opazovati 'iskrice v očeh' pri prejemnikih pokalov. Vsem prejemnikom pokalov Karateist leta 2017 velja iskreno priznanje za trud in rezultate, našim članicam pa še posebej!

Predsednik KZS in kasneje tudi župan Občine Polzela sta v nagovoru omenila možnost selitve sedeža KZS v prostore obnovljenega dvorca v Polzeli, kar gre šteti kot napredek naše krovne organizacije. Po razglasitvi najboljših karateistov preteklega leta je sledila pogostitev in sproščeno druženje s klepetom in navezovanjem stikov. Lepo pripravljena slovesnost in udeležba naših najboljših karateistk in karateistov, ter klubov, je lep prispevek k nadaljnjemu razvoju karateja v državi in pozornosti našim najprodornejšim karatejskim talentom.

Karate klub Brežice

Galerija

_zzkarate (1)
_zzkarate (10)
_zzkarate (11)
_zzkarate (12)
_zzkarate (2)
_zzkarate (3)
_zzkarate (4)
_zzkarate (5)
_zzkarate (6)
_zzkarate (7)
_zzkarate (8)
_zzkarate (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava