Občni zbor PGD Zabukovje

21.2.2018 | 10:20

 Občni zbor PGD Zabukovje

V prenovljenem gasilskem domu v Zabukovju je v soboto, 10. februarja, potekal redni občni zbor. Udeležilo se ga je veliko domačih članov, mladincev in pionirjev. Našemu vabilu so se odzvali tudi župan občine Sevnica gospod Srečko Ocvirk, predsednik Krajevne skupnosti Zabukovje gospod Jože Baumkirher, delegati iz gasilskih društev PGD Trnovec, PGD Poklek, PGD Blanca, PGD Sevnica, PGD Stranje, GZ Sevnica in predsednik Lovske družine Zabukovje gospod Srečko Krajnc.

Društvo je zadnjih 10 let uspešno vodil Martin Kink ml., sedaj pa je vodenje prepustil njegovemu dosedanjemu namestniku Domnu Jazbecu. Iz poročil predsednika in poveljnika društva je bilo moč razbrati, da je društvo v zadnjih letih vložilo veliko truda in časa v obnovo gasilskega doma, njegove okolice ter posodobitve opreme in voznega parka. V letu 2017 so bila naša dolgoletna prizadevanja tako poplačana, saj smo na novo uredili spodnje prostore, namestili nova garažna vrata, zunanjo podobo doma pa krasi nova fasada. S pomočjo Občine Sevnica, Krajevne skupnosti Zabukovje ter vseh ostalih donatorjev in domačinov nam vseh zastavljenih ciljev ne bi uspelo realizirati. Zato smo se z podeljenimi zahvalami poklonili vsem pridnim gasilcem in krajanom, ki nam pomagajo.

Z novim vodstvom pogumno stopamo v mandatno obdobje 2018-2023, v katerem nas čakajo izzivi, katere bomo dosegli s složnostjo in pridnim delom.

NA POMOČ!

Poveljnik PGD Zabukovje
Vid Špec

Galerija

_zzgas (1)
_zzgas (2)
_zzgas (3)
_zzgas (4)
_zzgas (5)
_zzgas (6)
_zzgas (7)
_zzgas (8)
_zzgas (9)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

21.2.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni franci 

Čestitam tovariši gasilci. Po fotografijah sodeč s ponosom spoštujete svoje poslanstvo. Želim vam čim manj stresnih trenutkov pa veliko lepih in kulturnih druženj.

21.2.2018Oceni zbur 

Pa po pameti z alkoholom

21.2.2018+1     + (1)     – (0)     Oceni binky 

Butec, po mizah se ozri!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava