Tečaj za belokranjske sommelierje

20.1.2018 | 10:15

Tečaj za belokranjske sommelierje

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije razpisuje začetni tečaj za sommelierje 1. stopnje na območju Bele krajine. Tečaj bo trajal 74 ur in bo potekal spomladi leta 2018.

Kot polnopravni člani v mednarodni sommelierski organizaciji ASI, organiziramo izobraževalne tečaje, ki v treh stopnjah omogočajo pridobivanje celovitega znanja za opravljanje profesionalnega dela sommelierja v gostinstvu, trgovini, itd.

Vsebina tečaja je usklajena z mednarodnimi merili in izhodišči organizacije ASI, ki s svojimi smernicami narekuje enotnost izobraževalnih programov po vsem svetu. Kandidati bodo na tečaju prve stopnje pridobivali znanja iz področij: vinogradništva, vinarstva, poznavanja slovenskih ter pomembnejših tujih vinorodnih dežel in vin, opisa in strežbe vin, bontona, zakonodaje, sokov, piva, žganih pijač, napitkov, mešanih pijač, kulturi in tradiciji pitja vina ter spoznavanja osnovnih usmeritev spajanja hrane in vina.

Naše najboljše reference so zadovoljstvo in uspešnost dosedanjih tečajnikov, ki se pohvalijo s pridobljenim teoretičnim in praktičnim znanjem.

Vse, ki vas pridobivanje sommelierskih znanj zanima, vabimo, da nam prijavo za tečaj čimprej pošljete preko elektronske pošte na naslove:

sommelier.slovenije@amis.net  ali davorin.skarabot@gmail.com ali na klubprijateljevmetliskecrnine@gmail.com oziroma na naslov društva.

Vsem prijavljenim bomo posredovali podroben program tečaja in dodatne informacije.

Lokacijo tečaja bomo izbrali tako, da bo ustrezala največjemu številu prijavljenih.

Ivan Peršolja, predsednik društva Sommelier Slovenije

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava