Tanja Žagar na porodniški in (že) na turneji, začela jo je v Krškem

18.1.2018 | 13:50

Tanja Žagar je prava raketa, ki odlično usklajuje materinstvo in kariero. (foto: M24)

Tanja Žagar je prava raketa, ki odlično usklajuje materinstvo in kariero. (foto: M24)

Priljubljena pevka je kljub porodniškemu dopustu polno zaposlena s koncertno turnejo. Energična Tanja Žagar, ki je lani največ pozornosti pritegnila zaradi skrivnostne nosečnosti, je po krajšem porodniškem dopustu delavno skočila v leto 2018. Na silvestrovo je zabavala množico veseljakov v Mariboru, januarja pa že pridno koncertira po Sloveniji, saj se mudi na turneji, ki jo je začela pred dnevi v do zadnjega kotička napolnjenem Kulturnem domu Krško. Tanja je bila, kot smo je vedno vajeni, tudi tokrat nasmejana in žareča.

ZALJUBLJENA V KARLA

Zanimivo je tudi to, da je priljubljena pevka vsem obiskovalcem koncerta z velikim veseljem javno zaupala tudi nekaj zabavnih zanimivosti o njeni novi vlogi – vlogi mamice. »Vesela sem, da spet koncertiram, saj mi nastopi dajejo energijo, seveda pa se mi vsakič mudi domov, saj komaj čakam, da objamem sinka Karla, ki je moj največji zaklad,« je priznala poskočna pevka, ki očitno zelo dobro usklajuje materinstvo in glasbeno kariero. V prihodnjih tednih jo namreč čaka še veliko nastopov, zato bo to zanjo velika preizkušnja. 

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

18.1.2018+3     + (3)     – (0)     Oceni bute&butec 

Raketa, poročene rakete ima še rajši.

18.1.2018Oceni opazovalec1 

Ona ni zaljubljena v Karla ampak v tistega, ki ga je naredil.

19.1.2018+2     + (2)     – (0)     Oceni lizika 

To pa je novica za "vola ubit", če neka Tanja Žagar koncentrira in potem govori, kako obožuje svojega otroka...še na silvestrovo ni bila pri njem, raje ima denar in slavo... saj ni edina, ki ima otroka pa še družino je razdrla in sedaj je še ponosna na to...saj res, kako pa je z njeno prebavo? Bi, prosim, napisali še to, da bi bila "udarna" novica popolna?!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava