Nik Zupančič zmagovalec mešanih dvojic na 2. turnirju do 15 let

17.1.2018 | 08:15

Nik Zupančič zmagovalec mešanih dvojic na 2. turnirju do 15 let

V nedeljo je poleg A turnirja v Medvodah potekal tudi 2. turnir v badmintonu do 11 in 15 let. Na turnirju je bilo prijavljenih kar 140 tekmovalcev, od tega smo jih Mirnčani imeli 10.

Najbolje se je tokrat odrezal Nik Zupančič, ki je v igri mešanih dvojic do 15 let slavil skupaj z Zojo Novak iz Ljubljane. V finalu je bil boljši od klubskega kolega Matevža Hermana in Anje Jordan. Odlično klubsko uvrstitev sta dodala še Manca Zupančič in Vid Koščak s petim mestom.

Med posamezniki se je Nik uspel uvrstiti v finale, kjer je moral priznati premoč Babniku iz Ljubljane. Bron si je priigral Matevž, ki je v polfinalu prav tako klonil proti Babniku. Med deseterico se je uspel uvrstiti tudi Vid s končnim devetim mestom.

Pri najmlajših se je najbolje odrezal Tim Škrlj, ki se je tokrat uspel uvrstiti v finale turnirja. Tam je bil na žalost od njega boljši Cerar iz Medvod. Odlična uvrstitev je uspela tudi Neleju Mežnaršiču, ki je na koncu zasedel nehvaležno 4. mesto, ter pokazal borbeno in nepopustljivo igro. Med deseterico se je z devetim mestom uvrstil tudi Tevž Ornik.

V mešanih dvojicah do 11 let je četrto mesto osvojil Tim Škrlj skupaj s Kajo Litrop iz Lendave. Igralca sta skupaj nastopila prvič in prikazala dobro igro. Še eno odlično uvrstitev pa sta priigrala naša najmlajša člana odprave Nele Mežnaršič in Lana Livk, ki sta na koncu osvojila 5. mesto.

A. T.

Galerija

_zunnamed5 (1)
_zunnamed5 (2)
_zunnamed5 (3)
_zunnamed5 (4)
_zunnamed5 (5)
_zunnamed5 (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava