Rokometaše ustavil medved v Dobovi

13.1.2018 | 11:00

Rokometaše ustavil medved v Dobovi

Slovenska rokometna reprezentanca je na evropsko prvenstvo v Zagreb odpotovala z vlakom. Selektor reprezentance, Veselin Vujović, je povedal, da so dobro pripravljeni na nove izzive. Dodal je še, da so slovenski reprezentanti edinstveni že samo zato, ker bodo na tekmo prišli z vlakom ter da bodo edinstveni tudi na igrišču.

Pripravljeni so na izzive in se zavedajo, da bodo tokrat v javnosti še bolj izpostavljeni. Rokometaši se bodo na evropskem prvenstvu že danes pomerili z Makedonijo.

Slovenska rokometna reprezentanca je v Zagreb sproščeno potovala v vagonu z restavracijo. Na vlaku je jih je pozdravil pomočnik direktorja SŽ-Potniški promet Miloš Rovšnik, ki je bil tudi sam v preteklosti rokometni igralec in rokometni trener.

Med drugim je izrazil veliko zadovoljstvo, da rokometaši na evropsko prvenstvo potujejo udobno in sproščeno, z vlakom.

Slovenske železnice dejavno sodelujejo pri zamislih in projektih, ki promovirajo slovenski šport. Podjetja v Skupini SŽ podpirajo slovenske športnike in se zavedajo svoje dolžnosti, da omogočajo lažje delovanje tistih, ki našo domovino predstavljajo v svetu.

Slovenske železnice so ponosni sponzor slovenske rokometne reprezentance in zadnja leta še tesneje sodelujejo z vrhunskimi športniki in nacionalnimi športnimi zvezami, ki jih finančno ter logistično podpirajo.

                                                                                           Slovenske železnice

(pripis uredništva: mejo so rokometaši prečkali v Dobovi, kjer so jim poseben sprejem oz. slovo in podporo pripravili tudi naši mejni policisti ...)

Galerija

ZEN18-1976_Rokometasi_mk_X
ZEN18-2005_Rokometasi_mk_X
ZEN18-2069_Rokometasi_mk_X
ZEN18-2166_Rokometasi_mk_X
ZEN18-2182_Rokometasi_mk_X
ZEN18-2243_Rokometasi_mk_X
ZEN18-2264_Rokometasi_mk_X

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava