6. vseslovenski dan dobrodelnega košarkanja, ŠC Livada Novo mesto

23.12.2017 | 10:00

Konec leta se bliža in ponovno je čas za »Dan dobrodelnega košarkanja«, ki ga že šesto leto zapored organizira Košarkarski klub Žoltasti Troti iz Novega mesta.

Letošnji dogodek bo prvič v Športnem centru Livada, odvil pa se bo v soboto, 23. decembra 2017 s pričetkom ob 10. uri. Osrednji dogodek bo turnir trojk, košarkarji (in košarkarice) pa se bodo lahko pomerili tudi v tekmovanju v zabijanju in metanju trojk.

Svojo ekipo, ki lahko vsebuje največ štiri člane, lahko košarkarji prijavijo na kktroti@gmail.com, prijava pa mora vsebovati naziv ekipe, imena igralcev ter kontakt (e-mail ali telefonsko številko). Prijavnina znaša 10 evrov na igralca, najboljše ekipe pa čakajo bogate nagrade.

Troti bodo, kot je že v navadi, celoten izkupiček od prijavnin namenili v dobrodelne namene in s tem družinam v stiski omogočili lažje in lepše praznične dni.

Poleg turnirja trojk se obeta tudi spremljevalni program, zato so na dogodek vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji košarke. Spremljevalni program bo v prihodnjih tednih razkrit na Facebook strani kluba (www.facebook.com/ZoltastiTroti).

Vabljeni na Dan dobrodelnega košarkanja! S košarko za boljši jutri!