Ylenia z Oliverjem Dragojevićem; ''Želim mu čimprejšnje okrevanje''

13.12.2017 | 14:10

Ylenia z Oliverjem Dragojevićem; ''Želim mu čimprejšnje okrevanje''

Vljudno vabljeni k poslušanju in ogledu videospota skladbe CONFIDENZA (Konfidenca), ki jo v duetu izvajata Ylenia Zobec in Oliver Dragojević! Skladbo “CONFIDENZA” smo v obliki italijansko-hrvaškega dueta posneli v začetku letošnjega leta. Nastala je v sklopu skladb novega, akustičnega albuma Ylenie Zobec, ki bo izšel v letu 2018!

“CONFIDENZA” predstavlja čustveno izpoved iskrene, zrele in intimne ljubezni. Govori o zaupanju in predanosti. Primerno nežni ljubezenski tematiki pa je tudi aranžirana in izvedena!

Ylenia je ob tem javnosti zaupala:

"Nekaj novega, kar je nastalo tekom letošnjega leta. Nekaj, kar diši po uresničenih sanjah. Želim vam prijetno poslušanje novega dueta z vzornikom, velikim mojstrom glasbenega izražanja, g. Oliverjem Dragojevićem.

Pred nekaj dnevi je praznoval 70. rojstni dan. Želim mu vso srečo, ljubezen in predvsem čimprejšnje okrevanje, da bomo lahko še dolgo poslušali njegove čudovite interpretacije!

Zahvalila bi se rada vsem, ki so pripomogli, da so se te sanje uresničile. Hvala, g. Tedi Spalato, za dovoljenje, da se lahko ta skladba sliši v tej novi preobleki. Hvala, dragi Nelfi Depangher, za vso pomoč. Matic Plemenitaš, hvala ti za to, da zveni tako čudovito. Pa nenazadnje hvala mojemu Tadeju, brez tvojega truda in neprecenljive vzpodbude ta projekt ne bi ugledal luči sveta in ne bi zvenel tako sanjsko.

-Ylenia-"

Glasba: Tedi Spalato

Besedilo: Olja Savičević (HR), Ylenia Zobec Mihelič (IT),

Aranžma: Elvis Stanić, Tadej Mihelič, Matic Plemenitaš

Vokal: Ylenia Zobec, Oliver Dragojević

Kitare: Matic Plemenitaš

Kontrabas, tolkala: Tadej Mihelič

Solo trobenta: Branko Sterpin

Posneto v studiu M-MEDiA Recording Studio (www.mmedia.si)

Producent, snemanje, mix & digital mastering: Tadej Mihelič​

​Lep pozdrav!

T. M.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

13.12.2017+2     + (2)     – (0)     Oceni franci 

To je pa lepo, čutno. Čestitke!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava