4. Martinov koncert ansambla Topliška pomlad

19.11.2017 | 14:35

4. Martinov koncert ansambla Topliška pomlad

Po treh koncertih, ki jih je ansambel Topliška pomlad izvedel v gasilskem domu v Podturnu, so se letos odločili, da ga izvedejo v kulturnem centru v Dolenjskih Toplicah. In pokazalo se je, da je je bila tudi v nedeljo, 12. novembra 2017, dvorana KKC-ja premajhna za vse obiskovalce.

Sicer pa je množica ljubiteljev narodno-zabavne glasbe uživala v dobri dve uri trajajočem koncertu, na katerem so izvedli lastne skladbe in priredbe iz bogate zakladnice. Na koncertu so poleg Topliške pomladi nastopili še ansambel Blaža Hutevca, ansambel Dolinarji, Obsoteljski slavčki, Veseli Dolenjci in Mladi Belokranjci, za humorne vložke pa sta poskrbela Leon Špelič in Dušan Luthar iz KUD-a Vesel teater. Koncert so si mnogi, zaradi premajhne dvorane, lahko ogledali tudi v neposrednem prenosu v avli KKC-ja.

Župan Občine Dolenjske Toplice Jože Muhič jim je ob tej priložnosti podelil zahvalo ob deseti obletnici delovanja, za razvoj in prispevek k prepoznavnosti narodno-zabavne glasbe ter skrbi za promocijo domače občine.

Ansambel se za to, da je koncert bilo moč izvesti, zahvaljuje sponzorjem; Občini Dolenjske Toplice, PGD-ju Podturn ter podjetjem Pagras d.o.o., Krovstvu, kleparstu Krašmaršič, Lesostilu d.o.o., Gozdnemu gospodarstvu Novo mesto in Transportu Štangelj.

Igor Mavsar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava