Komunala Brežice z najboljšim projektom na področju dela z zaposlenimi

18.11.2017 | 10:45

Direktor Komunale Brežice Aleksander Zupančič in avtorica projekta Petra Grajžl sta priznanje prevzela iz rok vodje izbora HRM projekt Saše Mrak.  (foto: Katja Kodba - KoKa Press)

Direktor Komunale Brežice Aleksander Zupančič in avtorica projekta Petra Grajžl sta priznanje prevzela iz rok vodje izbora HRM projekt Saše Mrak. (foto: Katja Kodba - KoKa Press)

Komunala Brežice je letos prejela že drugi laskavi naziv s področja dela z zaposlenimi pri nas. Po nazivu Naj zaposlovalec leta, ki so ga osvojili na izboru Zlata nit, so na razpisu za HRM projekt leta, ki ga že petnajsto leto organizira GV Planet, osvojili naziv HRM projekt leta 2017 v kategoriji javnega sektorja.

Na razpisu je Komunala Brežice sodelovala s projektom »Celostni model sistema inovacij 3 x 12«, ki je avtorsko delo vodje sektorja splošnih služb Petre Grajžl in ga vpeljujejo v podjetje. Model dela z zaposlenimi temelji na treh stebrih, in sicer idealni organizacijskih kulturi, zavzetosti zaposlenih in sistematičnemu podajanju idej.

Na brežiški Komunali so na osvojeni naziv izredno ponosni, saj s tem tudi stroka prepoznava in zelo ceni njihove inovativne pristope pri delu z zaposlenimi in hkrati brežiško komunalno podjetje postavlja na zemljevid najuglednejših delodajalcev v Sloveniji.

V zasebnem sektorju je v kategoriji majhnih in srednjih podjetij omenjeni naziv pripadel podjetju Infinum, v kategoriji velikih podjetij pa podjetju Lek.

Priznanje za HRM projekt leta 2017 je podjetje prejelo s strani organizatorja GV Planet na HR&M konferenci v Ljubljani, 15. novembra 2017.

Komunala Brežice

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava