'Novomeški zet' Urban Laurenčič v dilemi: Olimpijske igre ali porod?

17.11.2017 | 13:45

Urban Laurenčič in Mija Rangus pričakujeta prvega otroka. (foto: Mediaspeed)

Urban Laurenčič in Mija Rangus pričakujeta prvega otroka. (foto: Mediaspeed)

Športni novinar Urban Laurenčič bo postal očka. Njegovo dekle, Novomeščanka Mija Rangus, je namreč v veselem pričakovanju in ima že lepo zaobljen trebušček.

Ko smo Urbana poprosili, da nam pove kaj več o prihajajočem srečnem dogodku, nas je, tako kot smo že vajeni, zavrnil, češ da svojega zasebnega življenja ne komentira v javnosti.

Podobno je bilo tudi, ko je bil v štiriletnem razmerju s pet let starejšo televizijko Katjo Tratnik. Medtem ko ona ni imela nič proti skupnemu intervjuju, je Urban to odločno odklonil. Zato nam tudi ni uspelo izvedeti, ali bo prisoten pri rojstvu svoje prvorojenke. Urban namreč pokriva svetovni pokal v alpskem smučanju in je v zimskih mesecih na prizoriščih tekmovanj, prihodnje leto pa bodo med 9. in 25. februarjem v korejskem Pjongčangu potekale zimske olimpijske igre. Zdaj 41-letni Urban se je leta 2015 razšel s Katjo Tratnik in kmalu zatem je vzklila nova ljubezen. Očarala ga je nekdanja atletinja, visoka in postavna lepotica Mija, ki je nekaj centimetrov višja od njega.

svet24/odkrito.si

Galerija

'Novomeški zet' Urban Laurenčič v dilemi: Olimpijske igre ali porod?

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

18.11.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni janko 

hm, skrbno skriva svojo zasebnost, hkrati pa vse govori o tem... se je že kdo vprašal, ali nemara tukaj ne gre za poskus povečanja medijske prepoznavnosti? Olimpijske igre ali porod? Pravi moški tukaj ne vidi nobene dileme, pravemu moškemu je na prvemu mestu družina. Sicer pa vsak, tudi tale gospod, sebi postavlja prioritete. Pač tisto, kar mu je bolj pomembno.

18.11.2017Oceni Piha 

Če skriva svojo zasebnost se nebi pisalo o porodu ali njegovih bivših. Napačne prioritete ali samo plačani članki

18.11.2017–1     + (0)     – (1)     Oceni OBČAN 

VČASIH SO RODILE ŽENE, SEDAJ PA V GLAVNEM LJUBICE IN PARTNERKE.

18.11.2017Oceni Kar na smeh mi gre 

OBČAN kakšna je razlika med ženo in partnerko?? Je zlat obroček garancija za dobro zvezo?? Je to mogoče obljuba zvestobe v cerkvi?? Si pa res staromoden ! Časi gredo naprej, ti pa še vedno cepetaš nekje v poznem srednjem veku ;-))!

19.11.2017Oceni dajdam 

Urban je lepo rekel da ne želi dajat nobenih komentarjev in to spoštujte..novinarji.Če ste pravi novinarji boste...če niste pa brskate naprej,kakor tudi v tem prispevku.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava