Jasna Kuljaj: 20 let testiranj ... V iskanju oplojevalca prečesala cel Balkan

16.11.2017 | 14:35

Jasna Kuljaj: 20 let testiranj ... V iskanju oplojevalca prečesala cel Balkan

Nesojena kraljica cvička in kraljica oddaje Na zdravje Jasna Kuljaj prihaja naravnost izpred TV ekranov na gledališke odre z veliko premiero komedije BORKA...

sreda, 22. november, ob 20h

KAVARNA UNION LJUBLJANA, Miklošičeva c. 1 

Dragi vsi, borci in borke, ki se skozi življenje prebijate z vztrajnostjo, optimizmom in dobro voljo. Na oder kavarne Union prihaja še ena borka - Jasna Kuljaj!

S komedijo, v kateri bo igrala samo sebe in gospo Blagohotno ter gospo Pohotno.

»Danes sem mati. Pot do zaploditve pa ni bila enostavna. 20 let testiranj sem dala skozi, prečesala cel Balkan, da sem zaprla usta neizprosni biološki uri, ki je neusmiljeno tiktakala. Na tej poti sem v omaro skrila tudi kakšnega Bosanca.«

Jasna Kuljaj se bo v avtorski komediji s svojo strelčevsko neposrednostjo in dobršno mero samoironije lotila tako družbe, kot same sebe. Razgalila se vam bo v vsem svojem blišču in bedi ter enkrat za vselej obračunala z visokimi petami.

Občinstvu se bo prikazala takšna, kot zjutraj svojemu partnerju. Brez ličil. 'Položaj morske zvezde enostavno ne prenese ličil. Ne veste, kakšen položaj je to? Tudi jaz nisem vedela, zdaj, ko sem mati, ga obvladam v nulo!"

kingkongteater.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava