Delavnica »Moč prednikov«, Glavni trg 24 Novo mesto

4.11.2017 | 10:00

»Sprejemam veličastno moč prednikov, radostim se svojih naslednikov. Naj rod naš na mogočno pot ljubezni se poda, svet zopet z milostjo srca se obda.«

November je mesec, ki nas še posebej močno poveže s svojimi dušnimi globinami in podzemnimi koreninami ter odstre tančice mističnih skrivnosti in starodavnih resnic.

Tako srčno vabljeni na delavnico »Moč prednikov«, na kateri bomo vzpostavili mogočo vez s svojimi predhodniki ter začutili, v katero smer se razvija naš rod, kaj si želimo za svoje naslednike. Sprejeli bomo moč bioloških in dušnih prednikov ter preko njih vzpostavili vez s prvotno podobo našega planeta in prvimi naseljenci. Preko svojih src se bomo podali na energijsko močne kraje, ki podpirajo slovenski rod in začutili povezavo s celotnim vesoljem. Prizemljili se bomo in v vsaki celici svoje biti sprejeli bivanje v nedrjih mame Zemlje.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: sobota, 04.11.17, ob 10.00 uri

CENA: 75 EUR

PRIJAVA: milena.matko@siol.net

PRIPRAVA NA DELAVNICO: začutimo vez s svojimi biološkimi in dušnimi predniki, povežimo se z njihovo močjo ter zapišimo, kakšno modrost smo prejeli od njih, kako nas podpirajo pri vsakodnevnih izzivih življenja, kakšna sporočila imajo za nas; začutimo tudi, v katero smer se razvija naš rod, kaj želimo prenesti na svoje zanamce

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.