Karate Show ob 40-letici Karate kluba Brežice

21.10.2017 | 08:15

Karate Show ob 40-letici Karate kluba Brežice
Teo Hrvoje Oršanič

Teo Hrvoje Oršanič

Karate Show ob 40-letici Karate kluba Brežice

Vse naše člane, njihove starše in sorodnike vabimo ob 40-letnici delovanja Karate klub Brežice na KARATE SHOW, ki bo v soboto, 21.10.2017, ob 18.00 uri v Domu kulture Brežice (kino).

Vabljeni tudi vsi tisti, ki vas zanima vadba karateja, da si ogledate predstavitev kluba ter se nam pridružite!​ ​

Vpisi novih članov potekajo samo še do konca oktobra!

Nagovor predsednika

Ob 40. obletnici aktivnega in nadvse uspešnega delovanja Karate kluba Brežice čestitam in se zahvaljujem vsem, ki so kakorkoli prispevali k razvoju in uspehu Karate kluba Brežice. Karate klub Brežice je oral ledino karateja kot borilne in športne veščine v občini, pa tudi širše, danes pa ima status društva, ki deluje v javnem interesu.

V štirih desetletjih je šlo skozi karatejsko vzgojo veliko generacij mladine in starejših. Z vadbo so razvijali vztrajnost in disciplino ter hitrost, gibčnost in moč – a vse v skladu z načeli spoštljivosti in »fair playa« do ostalih vadečih, družbenega okolja in karateja kot specifične borilne veščine. V karateju zaradi varnosti veljajo stroga pravila. Brez spoštovanja teh pravil ni napredka.

Karate klub Brežice je danes ponosen na polno telovadnico vadečih. Vodi jih odlična trenerska ekipa, ki se nenehno izobražuje in izpopolnjuje doma in na Okinavi, zibelki karateja. Med vadečimi se kalijo tudi klubski tekmovalci, v katere je pozornost še posebej usmerjena. Naj ostane zapisano, da je Karate klub Brežice po uspehih v zadnjih nekaj letih redno med najboljših deset klubov Karate zveze Slovenije, pohvale pa redno dobiva tudi za nastope v tujini.

Kot predsednik Karate kluba Brežice zadnjih deset let sem na zgodovino kluba, uspehe kluba in posameznikov, trenersko in vodstveno ekipo ter na vse članice in člane kluba zelo ponosen in prepričan, da so pred nami še lepši dnevi športnih karatejskih vadb, druženja in uspehov.

mag. Teo Hrvoje Oršanič,
predsednik Karate kluba Brežice

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava