Splet ponorel: Ob Trumpu ni prava Melania! To je dvojnica!

19.10.2017 | 13:50

Uporabniki družabnih omrežij so prepričani, da gre za prevaro.(Twitter)

Uporabniki družabnih omrežij so prepričani, da gre za prevaro.(Twitter)

Pojavili so se očitki, da predsednika na javnih nastopih ne spremlja soproga Melania Trump. (Profimedia)

Pojavili so se očitki, da predsednika na javnih nastopih ne spremlja soproga Melania Trump. (Profimedia)

Da gre za prevaro, trdijo uporabniki družabnih omrežij, ki so prepričani, da predsednika Trumpa na javnih nastopih ne spremlja prva dama, pač pa njena dvojnica.

Namigi, da se ob javnih nastopih na službeni poti ob Donaldu Trumpu ne pojavlja soproga Melania, so vzplameneli, ko se je predsednik pred dnevi udeležil novinarske konference na temo orkana v Portoriku. Novinarka in gledališka igralka Andrea Wagner Barton je namreč na facebooku delila svoje dvome o pristnosti Melanijine podobe, kar je sprožilo razsežen odziv uporabnikov. Tudi slednji se namreč strinjajo, da Melania uporablja dvojnico ter da ob Trumpu zagotovo ni stala njegova soproga.

Seme dvoma je zasejala 'drugačna' oblika nosu in ustnic, ter velika sončna očala. Podroben pogled naj bi razkril, da ima ženska ob predsedniku pravzaprav umeten nos, z očali pa naj bi zakrila značilne poteze. Da bi razjasnila dvome, je Andrea objavila kolaž fotografij in video posnetek iz novinarske konference ter splet povprašala ali samo ona vidi razliko med pravo Melanio in 'žensko' na dogodku. Ob tem je izpostavila tudi Trumpovo neobičajno gesto, ko je novinarjem še posebej pozorno predstavil prvo damo z besedami: ''Moja soproga, Melania, ki je tudi danes tukaj.'' S tem naj bi namreč prikril resnico, saj naj bi bila Melania v tem času popolnoma drugje.

Gledališka igralka ni pričakovala, da bo sprožila tako burno razpravo. Njena objava ima namreč več kot 116.630 delitev, o teoriji zarote, ki jo je sprožila, pa poročajo tudi ameriški mediji. A Andrea se s slednjim ne obremenjuje kaj dosti. Kot pravi, se ji zdi precej smešno, niti je ne vznemirja misel prijatelja, ki jo je opomnil, da se lahko zgodi, da ji bo na vrata potrkala Ameriška tajna obveščevalna služba.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava