VIDEO: Mlada pevka Ksenija s svojo prvo avtorsko skladbo

20.8.2017 | 17:10

VIDEO: Mlada pevka Ksenija s svojo prvo avtorsko skladbo
VIDEO: Mlada pevka Ksenija s svojo prvo avtorsko skladbo

Ksenija priihaja iz Dolenjske, Sloveniji pa se želi predstaviti kot kvalitetna glasbenica, zato se je odločila za sodelovanje s producentskim timom Borisson/Lukman, ki je odgovoren za marsikatero uspešnico in je tudi tokrat poskrbel za odlično zvočno podobo, svežo glasbo in bogato besedilo.

Ksenija Šašek, ki je sicer nase opozorila že s priredbo 'Ne bodi kot drugi', katero je v originalu pela Ditka Haberl, se s petjem ukvarja že precej časa ter nastopa s številnimi izvajalci.

Za pesem je pevka posnela tudi čutna videopodoba v kateri poleg Ksenije nastopajo Polona Pavlin, Mateja Železnik in Boštjan Knap. V dveh kadrih boste lahko ujeli tudi Borissona na kitari.

Avtor besedila in glasbe je Gaber Marolt. Za zvočno podobo je poskrbel producentski tim Borisson/Lukman, pod vizualizacijo nove sklabe se podpisuje agencija Ajmer.

Velika zahvala gre ekipi Grand Hotela Primus na Ptuju, ki je za namen snemanja prijazno odstopila luksuzni apartma Primož. PReostali stali del videa je ujel čudovite kadre iz Ptujskega starega mestnega jedra.

Ksenijo boste lahko videli na velikem odru v Celju, kjer bo s skupino nastopila 25. 8. na dobrodelni prireditvi Noč na letališču v Celju.

Glasbenico spremljajte tudi na njenem uradnem Facebook profilu: @ksenija96Official.

Menart

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava