Lili Žagar: Nazaj na televizijo!

14.8.2017 | 13:35

Lili Žagar in Marko Potrč bosta spet sodelavca na televiziji. Foto: Marko Vavpotič

Lili Žagar in Marko Potrč bosta spet sodelavca na televiziji. Foto: Marko Vavpotič

Nazadnje je pred enim letom vodila šov Bilo je nekoč. Foto: Planet Tv

Nazadnje je pred enim letom vodila šov Bilo je nekoč. Foto: Planet Tv

Priljubljeni voditeljici Lili Žagar se spet široko smeji, saj je sprejela mamljivo ponudbo Planet TV in se jeseni vrača z novo informativno oddajo. Kot nam je povedala, se novega izziva zelo veseli.

Priljubljena, lepa in vedno nasmejana voditeljica Lili Žagar se je junija leta 2016  poslovila kot voditeljica resničnostnega šova Bilo je nekoč, ki je na žalost veljala za eno največjih razočaranj sezone, saj oddaja ni prinesla želenih rezultatov. A očitno na Planet TV dobro vedo, da je Lili obraz,  ki ga je preprosto treba imeti, zato so jo poklicali že dobro leto pozneje.

Tako Lili Žagar kot vodilni na Planet TV so potrdili, da bo vodila novo informativno oddajo, ki bo luč sveta ugledala jeseni.

Lili je sprejela vročo ponudbo za vodenje nove informativne oddaje, ki jeseni prihaja na Planet TV. »Priznam, da sem kar malo pogrešala kamere, zato vsaka vrnitev pred TV-ekrane predstavlja prav posebno vznemirjenje, še posebej če gre za novo oddajo. Veselim se novega izziva in sodelovanja v novem formatu. V ekipi bo nekaj ljudi, s katerimi sem v preteklosti že delala, kar bo nedvomno pripomoglo k lažjemu začetku,« je povedala Lili Žagar, ki se že pospešeno pripravlja na nov televizijski izziv, saj je zaradi tega tudi predčasno končala svoj poletni dopust.

Na Planetu pa so nam še potrdili, da za september pripravljajo zelo zahteven in dinamičen projekt, ki bo v informativnem programu velik premik, saj bodo iskali rešitve za izzive iz vsakdanjega življenja.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava