Mirela zbrisala  facebook profil, a je že nazaj; njen bivši ima novo dekle

17.7.2017 | 13:15

Mirela zbrisala  facebook profil, a je že nazaj; njen bivši ima novo dekle

Že je kazalo, da se je zvezdnica resničnostnih šovov na Balkanu Mirela Lapanović “medijsko” upokojila – v soboto je namreč zbrisala svoj facebook profil, a glej ga zlomka, Mirela je nazaj.

Včeraj zvečer se je pojavila z videom na facebooku. Povedala je, da je prispela v Beograd, kjer jo je njen Mili (Milutin Radosavljević iz resničnostnega šova Pari) “pričakal kot princeso”. Mirela je nato pozdravila svoje privržence, sledilce, v “kadru” pa se ji je pridružil tudi Mili.

In kako je z njuno ljubeznijo? Cveti! Mirela pravi, da se počuti že kot gospa Radosavljić, z Milijem pa da se imata “super”.

Mirela je nekaj besed spregovorila tudi o svojem bivšem zaročencu Andreju, “očetu njenega otroka”. Andreja je pozdravila, prav tako pa njegovo novo dekle in jima zaželela srečo.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (8)

17.7.2017+3     + (3)     – (0)     Oceni OBČAN 

Pa koga sploh zanima ta QQŠ?

18.7.2017+6     + (6)     – (0)     Oceni Leljačina 

Ta " dama" se bo medijsko upokojila šele takrat, ko bo naklado ali gledanost prepovedano dvigovat na račun oseb z velikim družbenim in moralnim odklonom ...Do tedaj pa bo v službi medijev, ki nimajo s čim zapolniti svojega prostora ali časa. S tem pa imajo več ali manj probleme vsi sodobni mediji .. Bogi pa njeni nič krivi otroci ....

18.7.2017Oceni opazovalec 

Leljo, a tokrat o belčkih pa nič ?!! :-)) Ta "gospa" je samo odraz družbe v kateri živimo.

18.7.2017Oceni kr tak 

Ej Leljo,ko nisi v službi revolucionarne resnice,si sposoben napisati komentar,s katerim se mora človek do popolnosti strinjati.

18.7.2017+1     + (1)     – (0)     Oceni Leljačina 

@ opazovalec ta prispevek z belčki nima kaj opravit. Gospa pa niti približno ni odraz sodobne družbe! Podobne stvari so se dogajale v vsej zgodovini človeštva. Oseb s takimi odmiki od splošno sprejemljivih norm je bilo že od praskupnosti naprej še več, kot jih beležimo danes! Samo takrat še ni bilo TV resničnostnih šovov in rumeni tisk še ni obstajal! Zanimivo pa je da je v bolj v levo usmerjenih družbah tega veliko manj, kot pa v kapitalistično-libaralnih državah, kjer je cel kup osebkov, ki za majhen denar in pet minut " slave" guncajo afne in sami sebe ponižujejo po zasebnih - komercialnih TV in jim zagotavljajo mastne dobičke.Samo ni mi jasno kdo je bolj blesav: ali tisti, ki se za denar ponižuje in se sramoti ali tisti, ki to gleda in podoživlja tisto, kar si potihoma želi. Dotična to počne vsem na očeh, marsikatera pa na skrivaj, daleč od oči rumenega tiska in TV postaj. Le kakšna soseda ali žena včasih kaj izvoha !! Tega je po svetu kolikor hočeš. V vseh družbenih slojih, med vernimi in ateisti in celo med dohovščino različnih veroizpovedi. Najstarejša obrt ;-))!

19.7.2017Oceni opazovalec 

No, malo šale. Absolutna večina tvojih komentarjev je nažiganje po belčkih in vsem, kar se ti ne dopade in to večinoma zelo grobo. Zmernost, (v glavnem !), ni tvoja odlika. Gospa je, recimo točneje, odraz DOLOČENEGA, kar (pre)velikega dela družbe. O vzrokih tu ne bi razpravljal na dolgo, se mi ne da, glavni pa je, zavesti čim večji del naroda s pomočjo medijev, da se ne vidi pravih problemov in se jih ne rešuje, ker bi se v tem primeru bilo treba pošlihtat "na višjih nivojih". Pač izkorišča se naravo določenega, mogoče celo večinskega dela družbe. Za "gospo" pa velja, da se ne sme zbudit iz svojega sna, torej, da ne spregleda, v nasprotnem bo zanjo hudo, zelo hudo.

19.7.2017Oceni opazovalec 

Moj odgovor na tvoj komentar očitno ne bodo objavili. Pač, mediji so vključeni v to dogajanje in so odraz določenega dela sodobne družbe pa to ti hotel priznat ali pa ne.

22.7.2017Oceni tirela 

briga me ko za lanjski snjeg!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava