Meditacija za blagoslov angelov v Sloveniji in svetu, Glavni trg 24 Novo mesto

3.7.2017 | 18:00

»Angeli. Tukaj smo, med vami bivamo. Tiho in srčno k miru, ljubezni vas pozivamo, z milo čarobnostjo posipamo. Nežno varujemo, v toplino lepote odevamo. Z ljubečo odločnostjo po poti Srca vodimo, duše mehko objemamo.«

Tokratna meditacija je namenjena povezovanju z angeli, še zlasti z našim angelom varuhom. Da bi začutili navzočnost, nenehno podporo in varstvo angelov ter nadangelov, sprejeli njihove usmeritve, povabimo svoja srca na meditacijo za blagoslov angelov v Sloveniji in svetu.

Pridimo in začutimo starodavno resnico našega obstoja. Predajmo se vizijam življenja, prežetega z občutki moči, svobode, veličine in mogočnosti ter si jih dovolimo uresničiti. Povabimo v svoja življenja blagoslov bitij svetlobe, predvsem pa odprimo naša srca in pošljimo obilje vsega dobrega na vse strani sveta.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: ponedeljek, 03.07.17, ob 18.00 uri

CENA: prostovoljni prispevki

PRIJAVA: milena.matko@siol.net

PRIPRAVA NA MEDITACIJO: začutimo in zapišimo ali narišimo, kakšna je naša vizija Slovenije in celotne Zemlje, preplavljene z blagoslovom angelov

Meditacija je v osnovi namenjena temu, da se umirimo in povežemo s sabo, da začutimo sporočila svoje duše. Načinov meditiranja je nešteto. Nekateri meditativno stanje najlažje dosežemo v popolni tišini zaprtega prostora, sedeč v lotosovem položaju. Drugi enako stanje doživimo med prijetnim sprehodom v naravi ali poslušanjem umirjene glasbe, izvajanjem joge, umetniškim ustvarjanjem, delom na vrtu ali ukvarjanjem s katerokoli drugo dejavnostjo, ki nas vodi v stanje notranje umiritve in sprostitve.

Meditacija, ki jo izvajam, je vodena in okvirno traja 60 min. Na začetku se čim bolj udobno usedemo ali uležemo na tla, zapremo oči ter vsaj nekajkrat globoko vdihnemo in izdihnemo, da sprostimo svoje misli in telo. Sledi prepuščanje zvokom glasbe, na kar vas z besedami vodim skozi proces.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji in vsi ljudje srčnosti.