Zelišča v kulinariki
10.6.2017 | 17:00
Na ZIK-u Črnomelj poteka študijski krožek Zelišča v kulinariki. Cilj tega študijskega krožka je priprava knjižice o zeliščih, kjer bodo predstavljeni tudi novi recepti jedi z zelišči. V okviru krožka je zeliščarka Minka Kočevar izvedla predavanja o zeliščih v kuhinji in o zeliščih, ki jih pogosto gojimo v družinskem vrtu. V sredo, 31. maja 2017 je kuhar Matej Špec za članice krožka pripravil praktično delavnico. Spekel je skutino gibanico s koprivami in čemažem, zelenjavo in meso z rožmarinom ter žajbljem. Vsi uporabljeni recepti bodo objavljeni tudi v knjižici, ki jo bo študijski krožek izdal v prihodnjem šolskem letu. Če imate svoje recepte, ki bi jih radi objavili, vas vabimo, da se nam pridružite.
Irena Bohte, ZIK Črnomelj
starejši najprej | novejši najprej
Komentarji (1)
11.9.2017Oceni Seliškar
Dober dan. Ali je knjižica z recepti že izšla. Priporočam tudi http://rozma.si/category/recepti/.
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
DL: Portret tedna - Sašo Đukić
FranciD: Malo se je pa že ispel...
DL: Tatovi so se lotili vežice - Brez...
FranciD: Obvezno napisat ime zavarovalnice!
DL: Pri Slavku Barboriču - Gasilci obiskali...
pureber: Slavko, še na mnoga leta ti želim.
Jasna Kuljaj nova direktorica
tor, 16.4.2024
DL: V Adrii nekaj mesecev delali 9 ur; vodstvo: Groženj ni bilo
sre, 17.4.2024
23. tekmovanje na diatonični harmoniki v Škocjanu
čet, 18.4.2024
FOTO: Izlet na Plitvička jezera
tor, 16.4.2024
1. Vampijada na Dolenjskem - ali jih obožuješ ali pa sovražiš
tor, 16.4.2024