Zelišča v kulinariki

10.6.2017 | 17:00

Zelišča v kulinariki

Na ZIK-u Črnomelj poteka študijski krožek Zelišča v kulinariki. Cilj tega študijskega krožka je priprava knjižice o zeliščih, kjer bodo predstavljeni tudi novi recepti jedi z zelišči. V okviru krožka je zeliščarka Minka Kočevar izvedla predavanja o zeliščih v kuhinji in o zeliščih, ki jih pogosto gojimo v družinskem vrtu. V sredo, 31. maja 2017 je kuhar Matej Špec za članice krožka pripravil praktično delavnico. Spekel je skutino gibanico s koprivami in čemažem, zelenjavo in meso z rožmarinom ter žajbljem. Vsi uporabljeni recepti bodo objavljeni tudi v knjižici, ki jo bo študijski krožek izdal v prihodnjem šolskem letu. Če imate svoje recepte, ki bi jih radi objavili, vas vabimo, da se nam pridružite.

Irena Bohte, ZIK Črnomelj

Galerija

_s (1)
_s (2)
_s (3)
_s

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

11.9.2017Oceni Seliškar 

Dober dan. Ali je knjižica z recepti že izšla. Priporočam tudi http://rozma.si/category/recepti/.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava