Mirela o domnevnem posilstvu: Ko se napijem, ne vem, kaj počnem

22.5.2017 | 13:40

Mirela Lapanović je sedla na vroči stol. Foto: Facebook

Mirela Lapanović je sedla na vroči stol. Foto: Facebook

Usedla se je na vroči stol srbskega resničnostnega šova Pari in spregovorila ... "Soočam se s travmo in to moram sprejeti," je povedala Mirela Lapanović, zmagovalka slovenske edicije resničnostnega šova Big Brother, ki se trenutno dokazuje v srbskih Parih. Domnevni seks z Milutinom Radosavljevićem - Milijem (oziroma posilstvo, če vprašate njenega zaročenca Andreja Laharnarja) je še vedno najbolj vroča tema v oddaji.

"Soočam se s travmo in to moram sprejeti," je povedala Mirela Lapanović, zmagovalka slovenske edicije resničnostnega šova Big Brother, ki se trenutno dokazuje v srbskih Parovih. Domnevni seks z Milutinom Radosavljevićem - Milijem (oziroma posilstvo, če vprašate njenega zaročenca Andreja Laharnarja) je še vedno najbolj vroča tema v oddaji.

41-letna Novomeščanka je na vročem stolu razkrila, kaj čuti do Milija - ta je poudaril, da je v Mirelo zaljubljen in se je z njo pripravljen poročiti. Tako je povedala: "Ni šans, niti v sanjah mi ne bi bil všeč nekdo tak, kot je Mili." Za zmedo krivi alkohol: "Ko se napijem, ne vem, kaj počnem." Dejala je še, da si je težave zakuhala sama in da se bo morala sama soočiti s posledicami.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava